|
|
|
|
Posted: Sun Aug 29, 2004 11:58 pm
Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:01 am
wired_00 hejkaaaaaa!!!! oh .... boom *potyka sie o własne nogi i upada na ziemie* boli boli *łapie sie za nos po czym wstaje* witam wszystkich ... moje pseudo to wired ... e ... hm ... a nazywam sie .. Yuki Kodomo , mam 16 lat .... em ... i ... no więc .... może sie ktoś chce ... hm ... zaprzzyjaźnić ... czy coś w tym stylu? ... *cała zaczerwieniona* *podnosi się z kanapy, otrzepuje z kurzu* witaj, jestem Kukus... miło cię poznać... ten Cień przesuwający się po ścianach to Kagenoyami... witamy cię i mamy nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawiła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:01 am
[Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. oh ... czesc ... *cała czerwona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:03 am
wired_00 [Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. oh ... czesc ... *cała czerwona* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:03 am
Kukus wired_00 hejkaaaaaa!!!! oh .... boom *potyka sie o własne nogi i upada na ziemie* boli boli *łapie sie za nos po czym wstaje* witam wszystkich ... moje pseudo to wired ... e ... hm ... a nazywam sie .. Yuki Kodomo , mam 16 lat .... em ... i ... no więc .... może sie ktoś chce ... hm ... zaprzzyjaźnić ... czy coś w tym stylu? ... *cała zaczerwieniona* *podnosi się z kanapy, otrzepuje z kurzu* witaj, jestem Kukus... miło cię poznać... ten Cień przesuwający się po ścianach to Kagenoyami... witamy cię i mamy nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawiła... mam nadzieje że cie tu bede bawiła jak nigdy !! yy .... troche sie wstydze he he *zasłania warz * jeu jeju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:05 am
wired_00 Kukus wired_00 hejkaaaaaa!!!! oh .... boom *potyka sie o własne nogi i upada na ziemie* boli boli *łapie sie za nos po czym wstaje* witam wszystkich ... moje pseudo to wired ... e ... hm ... a nazywam sie .. Yuki Kodomo , mam 16 lat .... em ... i ... no więc .... może sie ktoś chce ... hm ... zaprzzyjaźnić ... czy coś w tym stylu? ... *cała zaczerwieniona* *podnosi się z kanapy, otrzepuje z kurzu* witaj, jestem Kukus... miło cię poznać... ten Cień przesuwający się po ścianach to Kagenoyami... witamy cię i mamy nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawiła... mam nadzieje że cie tu bede bawiła jak nigdy !! yy .... troche sie wstydze he he *zasłania warz * jeu jeju Chyba nie masz potrzeby się tak zawstydzać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:07 am
[Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. boś dwa rady "submit" nacisnął... a usuwać posty mogą tylko mods'y i Tao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:09 am
Kukus [Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. boś dwa rady "submit" nacisnął... a usuwać posty mogą tylko mods'y i Tao Zdaża się.. a po za tym była swojego czasu funkcja usuwania postów, ale tylko tych najświeższych. To co może tylko usunąć MissTao i modsy to topicki. Tak mi się zdaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh ... niewiem co pisać *spogląda na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... ... ...a więc Moira wygrała, tak?... ... ...też dobrze... ... ... ... ...o - widzę, że ktoś nowy... ...Miło mi poznać...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:11 am
hm... *patrzy na kanape i na kusz wylatujący z niej* widze że tu dawno nie sprzątaliście *uśmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:13 am
Ja- Yosei ... ... ...a więc Moira wygrała, tak?... ... ...też dobrze... ... ... ... ...o - widzę, że ktoś nowy... ...Miło mi poznać...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem... ...oooooo *zaczerwieniona* dzentelmen , jestem Yuki "wired" Kodomo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:16 am
[Shinn] Kukus [Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. boś dwa rady "submit" nacisnął... a usuwać posty mogą tylko mods'y i Tao Zdaża się.. a po za tym była swojego czasu funkcja usuwania postów, ale tylko tych najświeższych. To co może tylko usunąć MissTao i modsy to topicki. Tak mi się zdaje. moow do mnie... kiedyś można było usunąć ostatniego swego posta poda warunkiem iż po nim nie było posta innej osoby... a teraz masz takie możliwości: "You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You can edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You can vote in polls in this forum" ja mi nie wierzysz to masz to napisane na samym dole strony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:18 am
Kukus [Shinn] Kukus [Shinn] Edit: Dlaczego to się dwa razy wysłało stare Gaia znowu świruje stare Nie ważne, ale nie moge tego postu usunąć. boś dwa rady "submit" nacisnął... a usuwać posty mogą tylko mods'y i Tao Zdaża się.. a po za tym była swojego czasu funkcja usuwania postów, ale tylko tych najświeższych. To co może tylko usunąć MissTao i modsy to topicki. Tak mi się zdaje. moow do mnie... kiedyś można było usunąć ostatniego swego posta poda warunkiem iż po nim nie było posta innej osoby... a teraz masz takie możliwości: "You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You can edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You can vote in polls in this forum" ja mi nie wierzysz to masz to napisane na samym dole strony Wierze, wierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|