|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:05 am
Lethiel *patrzy na sig opcego* s**t !! ten skecz chcialam strashnie zobaczyć xd ... argh.. nie widziałam z albatrosem crying gralismy w szkole na warsztatach teatralnych skecze Monty Pthona blaugh whee .. bylam hostessą w cholernie krootkiej mini w szkocką kratke i wnosiłam rekwizyty xd skecz z albatrosem by przewielki.... xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:06 am
opcy Lethiel *patrzy na sig opcego* s**t !! ten skecz chcialam strashnie zobaczyć xd ... argh.. nie widziałam z albatrosem crying gralismy w szkole na warsztatach teatralnych skecze Monty Pthona blaugh whee .. bylam hostessą w cholernie krootkiej mini w szkocką kratke i wnosiłam rekwizyty xd skecz z albatrosem by przewielki.... xd 3nodding ale mam kolege od ktoorego skombinooje whee blaugh mwhahha !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:09 am
Lethiel opcy Lethiel *patrzy na sig opcego* s**t !! ten skecz chcialam strashnie zobaczyć xd ... argh.. nie widziałam z albatrosem crying gralismy w szkole na warsztatach teatralnych skecze Monty Pthona blaugh whee .. bylam hostessą w cholernie krootkiej mini w szkocką kratke i wnosiłam rekwizyty xd skecz z albatrosem by przewielki.... xd 3nodding ale mam kolege od ktoorego skombinooje whee blaugh mwhahha !! xd a tu powod dla ktorego kupilem pilotke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:13 am
opcy Lethiel opcy Lethiel *patrzy na sig opcego* s**t !! ten skecz chcialam strashnie zobaczyć xd ... argh.. nie widziałam z albatrosem crying gralismy w szkole na warsztatach teatralnych skecze Monty Pthona blaugh whee .. bylam hostessą w cholernie krootkiej mini w szkocką kratke i wnosiłam rekwizyty xd skecz z albatrosem by przewielki.... xd 3nodding ale mam kolege od ktoorego skombinooje whee blaugh mwhahha !! xd a tu powod dla ktorego kupilem pilotke!  twisted nooołbody espekts spanisz inkwiziszion !!! :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[wpada przez okno i zachacza peleryną o ramę, wpada na... *RANDOM* autora kolejnego posta]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding a zarobilam tyle kasy na rybkach xp pewnie tez mi to zabiora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:16 am
Omega Sun opcy Omega Sun wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding a zarobilam tyle kasy na rybkach xp pewnie tez mi to zabiora. [podnosi sie z Omegi] Sorki, nie chciałam, jakos mi wpadanie przez okno nie wychodzi biggrin Czesc Lethi, siemka Opcy [dzis mnie nie drażnij...] a Linkin gdzies zwiał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:17 am
Julka Omega Sun opcy Omega Sun wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding a zarobilam tyle kasy na rybkach xp pewnie tez mi to zabiora. [podnosi sie z Omegi] Sorki, nie chciałam, jakos mi wpadanie przez okno nie wychodzi biggrin Czesc Lethi, siemka Opcy [dzis mnie nie drażnij...] a Linkin gdzies zwiał... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:17 am
Omega Sun opcy Omega Sun wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding a zarobilam tyle kasy na rybkach xp pewnie tez mi to zabiora. no pewnie ******** a ja milem trunka pinklinka i bluboksa...... i kupilem sobie pilotke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:18 am
Julka [podnosi sie z Omegi] Sorki, nie chciałam, jakos mi wpadanie przez okno nie wychodzi biggrin nie szkodzi, kazdemu sie moglo zdarzyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:18 am
Julka Czesc Lethi, siemka Opcy [dzis mnie nie drażnij...] *drażni ją* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:20 am
opcy no pewnie ******** a ja milem trunka pinklinka i bluboksa...... i kupilem sobie pilotke xd no to tez bedziesz kilka tysiecy goldow w plecy xp dobrze, ze sobie jeszcze za miesiac nie przypomnieli ze trzeba zrobic rollback stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:23 am
Omega Sun opcy no pewnie ******** a ja milem trunka pinklinka i bluboksa...... i kupilem sobie pilotke xd no to tez bedziesz kilka tysiecy goldow w plecy xp dobrze, ze sobie jeszcze za miesiac nie przypomnieli ze trzeba zrobic rollback stressed i list kupilem ale nie pamietam kiedy to bylo..... xp ee tam jakbym nie mial wiekszych zmartwien.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|