|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:48 am
Omega Sun a co to za bug, bo chyba go przegapilam sweatdrop ? w jaki sposob oni nabijali sobie goldy? botami i skryptami..... 3nodding na Q&A juz od jakiegos czsu o tym byla mowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:50 am
Ide popatrzec czy jest cos ciekawego w sklepach! z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:51 am
*wchodzi do środka z walizkami XD* Cześć wszystkim :3 ! Działo się coś ciekawego ostatnio :3 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:53 am
opcy chodzi o to ze byl blad dzieki ktoeremu gowniarze zarobili duzo kasy wykupili drogie itemy i wielokrotnie podbili ich ceny na rynku..... i przwdopodobnie wszystkie tranzakcje z przed 4 dni zostan cofniete... wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:53 am
No nie!!! Zaden sklep nie jest dostepny!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:54 am
Yumehayla *wchodzi do środka z walizkami XD* Cześć wszystkim :3 ! Działo się coś ciekawego ostatnio :3 ? Yumcio 4laugh witaj braciszq kochany !!!!!!!!!!!! 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *turlu turlu* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:55 am
Nightcatt opcy Nightcatt a tak po Polacku to o co w Tym chodzi??? chodzi o to ze byl blad dzieki ktoeremu gowniarze zarobili duzo kasy wykupili drogie itemy i wielokrotnie podbili ich ceny na rynku..... i przwdopodobnie wszystkie tranzakcje z przed 4 dni zostan cofniete... heh i niewinni straca? nice stare a czemu mieli by stracic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Nightcatt opcy Nightcatt a tak po Polacku to o co w Tym chodzi??? chodzi o to ze byl blad dzieki ktoeremu gowniarze zarobili duzo kasy wykupili drogie itemy i wielokrotnie podbili ich ceny na rynku..... i przwdopodobnie wszystkie tranzakcje z przed 4 dni zostan cofniete... heh i niewinni straca? nice stare a czemu mieli by stracic.... jak wszystkie cofna a na pewno ludzie cos kupywali to chyba jasne ze straca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:58 am
Omega Sun opcy chodzi o to ze byl blad dzieki ktoeremu gowniarze zarobili duzo kasy wykupili drogie itemy i wielokrotnie podbili ich ceny na rynku..... i przwdopodobnie wszystkie tranzakcje z przed 4 dni zostan cofniete... wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding Lethi mam cos dla ciebie:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:00 am
opcy Omega Sun opcy chodzi o to ze byl blad dzieki ktoeremu gowniarze zarobili duzo kasy wykupili drogie itemy i wielokrotnie podbili ich ceny na rynku..... i przwdopodobnie wszystkie tranzakcje z przed 4 dni zostan cofniete... wszystkie transakcje eek ? To nieuczciwe crying no 4 dniowy rollback.... 3nodding Lethi mam cos dla ciebie:  O.o YAY !!!!!!!!! heart heart heart Ni Ni Ni !!!!!!!!!!!!! whee whee whee 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:02 am
*patrzy na sig opcego* s**t !! ten skecz chcialam strashnie zobaczyć xd ... argh.. nie widziałam z albatrosem crying gralismy w szkole na warsztatach teatralnych skecze Monty Pthona blaugh whee .. bylam hostessą w cholernie krootkiej mini w szkocką kratke i wnosiłam rekwizyty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:03 am
Moi drodzy ide jeszcze pograc w UT, wiec powiem jeszcze tylko jedno: Juz nie jestem LP_PL! wink Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:04 am
[LINKIN] Moi drodzy ide jeszcze pograc w UT, wiec powiem jeszcze tylko jedno: Juz nie jestem LP_PL! wink Pa! oh !! coosh za zmiana !! ..O.o .. nie poznalabym cie !! xd xd xd eme.. papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|