|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:21 pm
Azram Lethiel w takim razie... "z nami koniec !!! " scream xd *przytuuuuuuuuul mocniotko* whee heart rozoomiem to .... dobrze wiec ... z nami koniec sweatdrop *przytuuuuula mocno i caluje* whee heart mrrrraaauuurrr whee heart ;* heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:24 pm
O_o ... minelo 20 minoot !!! gonk gdzie jest Ozz !!?? crying gonk *zaczyna panikować*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:24 pm
Lethiel mrrrraaauuurrr whee heart ;* heart heart heart hmm... czy mi sie wydaje czy na gildi zostalismy sami :> *caluje ja delikatnie po shyji jednoczesnie glaszczac po pleckach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:25 pm
Azram Lethiel mrrrraaauuurrr whee heart ;* heart heart heart hmm... czy mi sie wydaje czy na gildi zostalismy sami :> *caluje ja delikatnie po shyji jednoczesnie glaszczac po pleckach* mruuuu whee heart *wtoola sie* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:32 pm
Lethiel Azram Lethiel mrrrraaauuurrr whee heart ;* heart heart heart hmm... czy mi sie wydaje czy na gildi zostalismy sami :> *caluje ja delikatnie po shyji jednoczesnie glaszczac po pleckach* mruuuu whee heart *wtoola sie* 4laugh heart *povolootq dochodzi do jej ushka... delikatnie je lize... bierze do ust ... zaczyan ssac...* *sepleni shepczac* mueheheh... bedzie ci zimno w ucho xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:35 pm
Azram Lethiel Azram Lethiel mrrrraaauuurrr whee heart ;* heart heart heart hmm... czy mi sie wydaje czy na gildi zostalismy sami :> *caluje ja delikatnie po shyji jednoczesnie glaszczac po pleckach* mruuuu whee heart *wtoola sie* 4laugh heart *povolootq dochodzi do jej ushka... delikatnie je lize... bierze do ust ... zaczyan ssac...* *seplenie shepczac* mueheheh... bedzie ci zimno w ucho xd heart xd ... *odsoowa sie* :> *wycier wycier ucho o jego ramie* xd to o ktoorej bedziesh ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:41 pm
Lethiel Azram *povolootq dochodzi do jej ushka... delikatnie je lize... bierze do ust ... zaczyan ssac...* *seplenie shepczac* mueheheh... bedzie ci zimno w ucho xd heart xd ... *odsoowa sie* :> *wycier wycier ucho o jego ramie* xd to o ktoorej bedziesh ?? xd Gaia ... ja chce do realu xd a o ktoorej chcesz zebym byl ??:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:44 pm
Lethiel O_o ... minelo 20 minoot !!! gonk gdzie jest Ozz !!?? crying gonk *zaczyna panikować* *wygląda przez okno* O.o ... o.O ... a jak go dopadl ten twooj zmootowany goląb ?? sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:45 pm
Azram Lethiel Azram *povolootq dochodzi do jej ushka... delikatnie je lize... bierze do ust ... zaczyan ssac...* *seplenie shepczac* mueheheh... bedzie ci zimno w ucho xd heart xd ... *odsoowa sie* :> *wycier wycier ucho o jego ramie* xd to o ktoorej bedziesh ?? xd Gaia ... ja chce do realu xd a o ktoorej chcesz zebym byl ??:> hm.. dobra.. 11.45 xd ... moze do tego czasu wstane z loozia blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:47 pm
Lethiel Lethiel O_o ... minelo 20 minoot !!! gonk gdzie jest Ozz !!?? crying gonk *zaczyna panikować* *wygląda przez okno* O.o ... o.O ... a jak go dopadl ten twooj zmootowany goląb ?? sad crying Ozzy da sobie rade !! scream jest po kilq pivach i ma ze soba palke ....drevniana xd a golab poluje tylko w pivnicach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:49 pm
Azram Lethiel Lethiel O_o ... minelo 20 minoot !!! gonk gdzie jest Ozz !!?? crying gonk *zaczyna panikować* *wygląda przez okno* O.o ... o.O ... a jak go dopadl ten twooj zmootowany goląb ?? sad crying Ozzy da sobie rade !! scream jest po kilq pivach i ma ze soba palke ....drevniana xd a golab poluje tylko w pivnicach xd a jak wylizie na nocne łowy ?? crying a Ozziu po kilku piwach nie trafi w niego palką gonk crying .. drewniana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:49 pm
Lethiel hm.. dobra.. 11.45 xd ... moze do tego czasu wstane z loozia blaugh xd kk 3nodding ale rodzicoov nie bedzie ?? xp wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:50 pm
Azram Lethiel hm.. dobra.. 11.45 xd ... moze do tego czasu wstane z loozia blaugh xd kk 3nodding ale rodzicoov nie bedzie ?? xp wink heart xd xd xd ;* heart nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:52 pm
Lethiel a jak wylizie na nocne łowy ?? crying a Ozziu po kilku piwach nie trafi w niego palką gonk crying .. drewniana xd to go walnie zvykla palka !! xd xp a zreshta jak tak mozesh povatpievac v zdolnosci Ozziego po brovarach !! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|