|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:58 pm
*patrzy na zegarek* o cholera... monopol mi zamkneli... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:00 pm
Lethiel Azram Lethiel O.o mrauuuurrr heart 4laugh moje kochanie !! xd a zroob mi kiedys takie pyszności w realu cio ?? :> mkey ... :> ale najpierv jeszcze czeka nas spaghetti 3nodding xd heart tja.. tyle o nim sloocham.. a kiedy wreszcie sproobooje ?? :> glodna przez ciebie jestem xd no bla !! to poviedz kiedy chcesz sweatdrop ja czekam na tvooj glood ... spaghetti sie robi shybciootko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:01 pm
*wpada w porwanym ubraniu* *cala w sushi* przedarłam sie !!!! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:02 pm
Lethiel *wpada w porwanym ubraniu* *cala w sushi* przedarłam sie !!!! gonk xd a ja ide do nocnego.. bede za 20 min jak mnie nie zabija... lub nie wdam sie w bujke, a potem przyjedzie policja i 24h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *patrzy na zegarek* o cholera... monopol mi zamkneli... gonk no cos Ty nie masz nigdzie w okolicy calodobovych... ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram jak bedziesh mial "mechanika" :> ... ;* heart wpadne do ciebie i wreszcie sproobooje .. tylko ma byc dobre xd !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:03 pm
Ozzwald Lethiel *wpada w porwanym ubraniu* *cala w sushi* przedarłam sie !!!! gonk xd a ja ide do nocnego.. bede za 20 min jak mnie nie zabija... lub nie wdam sie w bujke, a potem przyjedzie policja i 24h bedziemy czekac !! a niech tylko sproobooją scream heart skopie ich a potem obrzooce sushi !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:04 pm
Ozzwald Lethiel *wpada w porwanym ubraniu* *cala w sushi* przedarłam sie !!!! gonk xd a ja ide do nocnego.. bede za 20 min jak mnie nie zabija... lub nie wdam sie w bujke, a potem przyjedzie policja i 24h Povodzenia w szczytnej wypravie !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:05 pm
Lethiel Azram jak bedziesh mial "mechanika" :> ... ;* heart wpadne do ciebie i wreszcie sproobooje .. tylko ma byc dobre xd !! 24mb do Mechanika...:> jak ma byc dobre to bedziesz mi musiala pomooc w qchni 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:06 pm
Azram Lethiel Azram jak bedziesh mial "mechanika" :> ... ;* heart wpadne do ciebie i wreszcie sproobooje .. tylko ma byc dobre xd !! 24mb do Mechanika...:> jak ma byc dobre to bedziesz mi musiala pomooc w qchni 3nodding heart nie ma sprawy whee heart *przytuuuuuuuuuul* ale proshu cie.. zdejmij tą brode !! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:08 pm
Lethiel Azram Lethiel Azram jak bedziesh mial "mechanika" :> ... ;* heart wpadne do ciebie i wreszcie sproobooje .. tylko ma byc dobre xd !! 24mb do Mechanika...:> jak ma byc dobre to bedziesz mi musiala pomooc w qchni 3nodding heart nie ma sprawy whee heart *przytuuuuuuuuuul* ale proshu cie.. zdejmij tą brode !! gonk xd nie moge crying gonk xd przbierac sie nie mogu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:10 pm
Azram nie moge crying gonk xd przbierac sie nie mogu sweatdrop O_o .. nieeeeeeeeeeee !!! gonk sprawdź jeszcze raz sad .. mi nie dzialao caly dzien a teraz rooshylo 3nodding nio jush jush.. idź sprawdzić *popycha go lekko w strone inventory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:13 pm
Lethiel O_o .. nieeeeeeeeeeee !!! gonk sprawdź jeszcze raz sad .. mi nie dzialao caly dzien a teraz rooshylo 3nodding nio jush jush.. idź sprawdzić *popycha go lekko w strone inventory* nie... nic nie dziala... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:18 pm
Azram Lethiel O_o .. nieeeeeeeeeeee !!! gonk sprawdź jeszcze raz sad .. mi nie dzialao caly dzien a teraz rooshylo 3nodding nio jush jush.. idź sprawdzić *popycha go lekko w strone inventory* nie... nic nie dziala... sweatdrop w takim razie... "z nami koniec !!! " scream xd *przytuuuuuuuuul mocniotko* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:20 pm
Lethiel w takim razie... "z nami koniec !!! " scream xd *przytuuuuuuuuul mocniotko* whee heart rozoomiem to .... dobrze wiec ... z nami koniec sweatdrop *przytuuuuula mocno i caluje* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|