|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:32 pm
Lethiel Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki* hey to ze nie zrozoomielismy tego dżołq nie znaczy ze nie byl smieszny stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:33 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki* a wiesz co mi sie przypomina... ze piwo jest moczopedne.. i chyba zaraz znowu bede zmuszony wyjsc z pokoju, ale puki co stram sie trzymac twardo... wytrzymash !! xd *dopingooje go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:34 pm
Azram Lethiel Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki* hey to ze nie zrozoomielismy tego dżołq nie znaczy ze nie byl smieszny stare xd xd xd xd ... jestem niestety na zbyt niskim poziomie intelektooalnym zeby go zrozumieć crying .. a naprawde sie staralam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:35 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki* a wiesz co mi sie przypomina... ze piwo jest moczopedne.. i chyba zaraz znowu bede zmuszony wyjsc z pokoju, ale puki co stram sie trzymac twardo... wytrzymash !! xd *dopingooje go* to nie takie proste majac w soboie ponad 1,5L piwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:35 pm
Ozzwald Azram [ tym sposobem zostalas bez pozyvienia xd tak to jest jak kobieta nie umie podjac meskiej decyzji... ktory ja bedzie zywic... wink eek ale co jesli wszystkie nie beda potrafily vybrac i vygina smiercia glodova ... eee.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:38 pm
Azram Ozzwald Azram [ tym sposobem zostalas bez pozyvienia xd tak to jest jak kobieta nie umie podjac meskiej decyzji... ktory ja bedzie zywic... wink eek ale co jesli wszystkie nie beda potrafily vybrac i vygina smiercia glodova ... eee.... sweatdrop w twej wizji po smierci kobiet widze tylko "reke" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:44 pm
nie wytrzymalem... ale nie opuscilem pokoju... oddalem mocz przez okno... (a ja mieszkam w bloku na 7 pietrze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:46 pm
Ozzwald Azram eek ale co jesli wszystkie nie beda potrafily vybrac i vygina smiercia glodova ... eee.... sweatdrop w twej wizji po smierci kobiet widze tylko "reke" gonk .... .... *vybiega do kuchni * Kotq !! trzymaj sie tam !! nie umieraj jeszcze !! gonk crying heart *wraca z taca kanapek z majonezem + salatka "grecka" + salatka z pomidorv* Jedz shybciootko proshe !! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:50 pm
Ozzwald nie wytrzymalem... ale nie opuscilem pokoju... oddalem mocz przez okno... (a ja mieszkam w bloku na 7 pietrze) jeden z wygodniejshych plusov zycia w bloq 3nodding (3 pietro ... wole balkon nish okno wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:52 pm
Azram Ozzwald nie wytrzymalem... ale nie opuscilem pokoju... oddalem mocz przez okno... (a ja mieszkam w bloku na 7 pietrze) jeden z wygodniejshych plusov zycia w bloq 3nodding (3 pietro ... wole balkon nish okno wink ) zeby isc na balkon musial bym pokonac pokuj w ktorym spia moi starzy.... ale za to nie bedzie ich w weekend w domu wiec bede mogl sobie oddawac mocz przez bakjon...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:53 pm
Azram Ozzwald Azram eek ale co jesli wszystkie nie beda potrafily vybrac i vygina smiercia glodova ... eee.... sweatdrop w twej wizji po smierci kobiet widze tylko "reke" gonk .... .... *vybiega do kuchni * Kotq !! trzymaj sie tam !! nie umieraj jeszcze !! gonk crying heart *wraca z taca kanapek z majonezem + salatka "grecka" + salatka z pomidorv* Jedz shybciootko proshe !! crying xd O.o mrauuuurrr heart 4laugh moje kochanie !! xd a zroob mi kiedys takie pyszności w realu cio ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:54 pm
Lethiel Azram Ozzwald Azram eek ale co jesli wszystkie nie beda potrafily vybrac i vygina smiercia glodova ... eee.... sweatdrop w twej wizji po smierci kobiet widze tylko "reke" gonk .... .... *vybiega do kuchni * Kotq !! trzymaj sie tam !! nie umieraj jeszcze !! gonk crying heart *wraca z taca kanapek z majonezem + salatka "grecka" + salatka z pomidorv* Jedz shybciootko proshe !! crying xd O.o mrauuuurrr heart 4laugh moje kochanie !! xd a zroob mi kiedys takie pyszności w realu cio ?? :> w realu twoj gatunek nie wyginie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:55 pm
Ozzwald w realu twoj gatunek nie wyginie... blaugh xd ... to niech mi zrobi papu z dobroci serca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:56 pm
Lethiel O.o mrauuuurrr heart 4laugh moje kochanie !! xd a zroob mi kiedys takie pyszności w realu cio ?? :> mkey ... :> ale najpierv jeszcze czeka nas spaghetti 3nodding xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:57 pm
Azram Lethiel O.o mrauuuurrr heart 4laugh moje kochanie !! xd a zroob mi kiedys takie pyszności w realu cio ?? :> mkey ... :> ale najpierv jeszcze czeka nas spaghetti 3nodding xd heart tja.. tyle o nim sloocham.. a kiedy wreszcie sproobooje ?? :> glodna przez ciebie jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|