|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:18 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd argh.. tesh bym zrobila misje specjalną do lodoowki sad ninja skombinooj mi jakieś papau blaugh xd bylo wczesniej mowic.. wlasnie wrocilem... mam kabanosa, musztarde, bulke, no i oczywiscie piwo ktore bylo glownym celem tej misji hm.. to podziel sie musztardą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:20 pm
Lethiel Ozzwald misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd argh.. tesh bym zrobila misje specjalną do lodoowki sad ninja skombinooj mi jakieś papau blaugh xd hmmm.... *grzebie w brodzie.....* hmmm.... *......i wyciaga krakersy z majonezem i mielonka* dalej glodna wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:21 pm
Ozzwald juz mi nie jestes otrzebna.. mam piwo.. ono nie bedzie sie przedemna bronic... blaugh yay !! 4laugh *podskakooje z radości* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:23 pm
Azram Lethiel Ozzwald misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd argh.. tesh bym zrobila misje specjalną do lodoowki sad ninja skombinooj mi jakieś papau blaugh xd hmmm.... *grzebie w brodzie.....* hmmm.... *......i wyciaga krakersy z majonezem i mielonka* dalej glodna wink xd O_o .. gonk .. to jak Ozziu *przymila sie* podziel sie musztardą xd xd xd *niuch* Davidoff .. mraaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:24 pm
Lethiel O_o .. gonk .. to jak Ozziu *przymila sie* podziel sie musztardą xd xd xd *niuch* Davidoff .. mraaa xd nie masz sie co przymilac.. znalazlem kochanke doskonala... nazywa sie debowe mocne.. ona mowi zebym ci ne dawak musztardy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:26 pm
Lethiel Azram hmmm.... *grzebie w brodzie.....* hmmm.... *......i wyciaga krakersy z majonezem i mielonka* dalej glodna wink xd O_o .. gonk .. to jak Ozziu *przymila sie* podziel sie musztardą xd xd xd *niuch* Davidoff .. mraaa xd phi ignorantka xp *zjada krakersy + majonez + mielonke + wlosy z brody...* mmmmm.... tejst lajk ciken 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja spadam......
dobrejnocy wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel O_o .. gonk .. to jak Ozziu *przymila sie* podziel sie musztardą xd xd xd *niuch* Davidoff .. mraaa xd nie masz sie co przymilac.. znalazlem kochanke doskonala... nazywa sie debowe mocne.. ona mowi zebym ci ne dawak musztardy... crying .. podłosc crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:27 pm
opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! branoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:27 pm
opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:28 pm
Lethiel Ozzwald nie masz sie co przymilac.. znalazlem kochanke doskonala... nazywa sie debowe mocne.. ona mowi zebym ci ne dawak musztardy... crying .. podłosc crying xd xd xd tym sposobem zostalas bez pozyvienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:28 pm
Azram Lethiel Azram hmmm.... *grzebie w brodzie.....* hmmm.... *......i wyciaga krakersy z majonezem i mielonka* dalej glodna wink xd O_o .. gonk .. to jak Ozziu *przymila sie* podziel sie musztardą xd xd xd *niuch* Davidoff .. mraaa xd phi ignorantka xp *zjada krakersy + majonez + mielonke + wlosy z brody...* mmmmm.... tejst lajk ciken 3nodding xp O_O ... fuuueeeeeejj... nie dostaniesz buzi na dobranoc xd xd xd papa Opcusiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:30 pm
Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:30 pm
Azram Lethiel Ozzwald nie masz sie co przymilac.. znalazlem kochanke doskonala... nazywa sie debowe mocne.. ona mowi zebym ci ne dawak musztardy... crying .. podłosc crying xd xd xd tym sposobem zostalas bez pozyvienia xd tak to jest jak kobieta nie umie podjac meskiej decyzji... ktory ja bedzie zywic... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:31 pm
Lethiel Ozzwald opcy ja spadam...... dobrejnocy wszystkim! dobrej nocy zastanawiam sie tylko czy zaraz nie wpadniesz tutaj mowiac... "nabralem was wszystkich" oj nie prosze .. gonk *przypomina jej sie zart LP_PL* gonk *drgawki* a wiesz co mi sie przypomina... ze piwo jest moczopedne.. i chyba zaraz znowu bede zmuszony wyjsc z pokoju, ale puki co stram sie trzymac twardo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|