|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:06 pm
ale narozrabialem... wyszedlem po cichu z pokoju... zeby nikogo nie obudzic w domu... nioslem trzy puste butelki po piwe do kuchni... niestety jedna zgubilem i sie skonczyla kosnpiracaja... wszyscy sie obudzili... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:07 pm
revcat Ozzwald no i slabsi odpadli... wink oi oi oi eek o wrociles... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd ale mnie jush tu nie ma stare ... czemu mnie ciagash za brode stare chociash lepiej za brode jak za co innego xd *leshy przygoshdzony* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd chyba za pozno.. poszedl sobie... za to ja jestem, a moja jaskinia na ciebie czeka.. wink xd xd xd ... odsooń sie !!! gonk xd *skok za fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ale narozrabialem... wyszedlem po cichu z pokoju... zeby nikogo nie obudzic w domu... nioslem trzy puste butelki po piwe do kuchni... niestety jedna zgubilem i sie skonczyla kosnpiracaja... wszyscy sie obudzili... gonk dymydymy! 3nodding oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:09 pm
Azram Lethiel Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd ale mnie jush tu nie ma stare ... czemu mnie ciagash za brode stare chociash lepiej za brode jak za co innego xd *leshy przygoshdzony* :> uff.. *wylazi zza fotela* jak dobsh ze jesteś !!! heart *pochyla sie* ;* ;* ;* heart broń mnie !! xd *przytuuuula mocniootko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:10 pm
Lethiel Azram Lethiel Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd ale mnie jush tu nie ma stare ... czemu mnie ciagash za brode stare chociash lepiej za brode jak za co innego xd *leshy przygoshdzony* :> uff.. *wylazi zza fotela* jak dobsh ze jesteś !!! heart * pochyla sie* ;* ;* ;* heart broń mnie !! xd *przytuuuula mocniootko* do glowy przychodzi mi tylko jedna zdanie... "jak sie wypniesz to cie zapne"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:11 pm
Lethiel uff.. *wylazi zza fotela* jak dobsh ze jesteś !!! heart *pochyla sie* ;* ;* ;* heart broń mnie !! xd *przytuuuula mocniootko* << >> przed kim eek tu sami porzadni loodzie xd *broni ją !!* xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:12 pm
misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:13 pm
Ozzwald do glowy przychodzi mi tylko jedna zdanie... "jak sie wypniesz to cie zapne" piiiisk !! xd *chowa sie za Azramem* *rzoots w Ozza poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:15 pm
Ozzwald misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd argh.. tesh bym zrobila misje specjalną do lodoowki sad ninja skombinooj mi jakieś papau blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:16 pm
Lethiel Ozzwald do glowy przychodzi mi tylko jedna zdanie... "jak sie wypniesz to cie zapne" piiiisk !! xd *chowa sie za Azramem* *rzoots w Ozza poducha* xd nie booj sie przeciesh jestes broniona xd ;* choc profilaktycznie lepiej sie nie wypinaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:16 pm
Lethiel Ozzwald misja specialana... jeszcze raz wyskoczee do kuchni.. jeszcze jedno piwo sbie przyniose i moze jakas zagryche... xd argh.. tesh bym zrobila misje specjalną do lodoowki sad ninja skombinooj mi jakieś papau blaugh xd bylo wczesniej mowic.. wlasnie wrocilem... mam kabanosa, musztarde, bulke, no i oczywiscie piwo ktore bylo glownym celem tej misji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:17 pm
Azram Lethiel Ozzwald do glowy przychodzi mi tylko jedna zdanie... "jak sie wypniesz to cie zapne" piiiisk !! xd *chowa sie za Azramem* *rzoots w Ozza poducha* xd nie booj sie przeciesh jestes broniona xd ;* choc profilaktycznie lepiej sie nie wypinaj xp przeprasham.. jush nie bede xd heart ;* heart mooj obrońca !! 4laugh heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:18 pm
Lethiel Azram Lethiel Ozzwald do glowy przychodzi mi tylko jedna zdanie... "jak sie wypniesz to cie zapne" piiiisk !! xd *chowa sie za Azramem* *rzoots w Ozza poducha* xd nie booj sie przeciesh jestes broniona xd ;* choc profilaktycznie lepiej sie nie wypinaj xp przeprasham.. jush nie bede xd heart ;* heart mooj obrońca !! 4laugh heart xd juz mi nie jestes otrzebna.. mam piwo.. ono nie bedzie sie przedemna bronic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|