|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:39 pm
ma ktos kopsnac 500 goldow?? bo chce se pilotke kupic! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel dlugi, psychologiczny mail do Fiol... Mala ma weekend wolny Kot. Bys sie nia zajal, bo chybaby sie jej to przydalo. pojedzcie na plaze, obalcie ze dwa winka. Pogadajcie. Raku sobie zrobil "Łikend bez Fiolki" na bounceowanie i koncert. Padalec jeden. Zajmij sie tym szefie. okey..zajme sie tym hiehiehiehie...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AAA... tak to mi sie juz od wielu miesiecy nie nudzilo jak teraz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:40 pm
opcy ma ktos kopsnac 500 goldow?? bo chce se pilotke kupic! xd ja ci wysle !! ja chce !!! xd *podskakooje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:41 pm
opcy ma ktos kopsnac 500 goldow?? bo chce se pilotke kupic! xd kobieta nie jestes, ale ze partyznat to moge ci dac 388 wicej nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:42 pm
revcat racqel dlugi, psychologiczny mail do Fiol... Mala ma weekend wolny Kot. Bys sie nia zajal, bo chybaby sie jej to przydalo. pojedzcie na plaze, obalcie ze dwa winka. Pogadajcie. Raku sobie zrobil "Łikend bez Fiolki" na bounceowanie i koncert. Padalec jeden. Zajmij sie tym szefie. okey..zajme sie tym hiehiehiehie...... xd zadne " hihiehieh " - to powazna sprawa jak nie zadbasz o moja Fiol to ci wybije gorne jedynki i zobaczymy ! Powagi Towarzyszu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:47 pm
dzieki Rac......
oddam przy najblizszej okazji! 3nodding
reszcie tez dziekuje za dobre checi..... wzruszylem sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:52 pm
racqel revcat racqel dlugi, psychologiczny mail do Fiol... Mala ma weekend wolny Kot. Bys sie nia zajal, bo chybaby sie jej to przydalo. pojedzcie na plaze, obalcie ze dwa winka. Pogadajcie. Raku sobie zrobil "Łikend bez Fiolki" na bounceowanie i koncert. Padalec jeden. Zajmij sie tym szefie. okey..zajme sie tym hiehiehiehie...... xd zadne " hihiehieh " - to powazna sprawa jak nie zadbasz o moja Fiol to ci wybije gorne jedynki i zobaczymy ! Powagi Towarzyszu ! ja wiem o co chodzi rozmawialem z nia o tym ostatnio..spoko... ja ci wybiej jedynki parszywcu jeden blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:53 pm
dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:57 pm
ja tez juz ide...strasznie sie slimaczy dzisiaj....trzymajcie sie wszyscy ramy to sie nie ............ a co to sami wiecie xd
Abayo Towarzysze !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:02 pm
no i slabsi odpadli... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:02 pm
Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:03 pm
Ozzwald no i slabsi odpadli... wink 4laugh .. nie to cio my !!! scream heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:04 pm
Lethiel Azram dobra ja lece gaia sie za bardzo slimaczy sweatdrop CU All pa pa Kochanie ;* heart *ciagnie go za brode* nu nu nu .. jush dziala !!! wracaj scream heart xd *skacze na niego i przewraca* xd chyba za pozno.. poszedl sobie... za to ja jestem, a moja jaskinia na ciebie czeka.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|