|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:21 pm
LP_PL Dobra ja spadam jeszcze pogram w UT i ide spac! Pa do jutra!!! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:23 pm
opcy Lethiel LP_PL yyyyyyyyyyy............. stare ^ ehehehehe.. sweatdrop do.. dobry żart.. he.. uh.. *wdrapooje sie na glowe opcego* nie boj sie...... wszystko bedzie dobrze..... *przytula* xd *wtoola sie w jego wlosy roztrzęsiona* sweatdrop xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:26 pm
Oł hoł hoł !! xd Vitam Vshystkich xd
Hey Kotq ;* *przytuuuuuuuuul* heart a pomiziać Cie broodką xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:26 pm
ok ludki znikam troche popracowac, a potem lulać... dobranocki 4laugh papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:27 pm
revcat opcy revcat no to jak polecasz towarzyszu to sobie w weekend sciagne i poslucham smile oczywiscie tylko jesli lubisz hamerykanski underground hip-hop..... ale jak juz masz cs sciagnac to sciagnij plyte El-P "Fantastic Damage" 3nodding to jest dopiero wgniatacz! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding czasem slucham takich rzeczy.... okey to to sobie sciagne..dzieki za info po malym? xd a co!! chluśniem bo uśniem!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:27 pm
Azram Oł hoł hoł !! xd Vitam Vshystkich xd Hey Kotq ;* *przytuuuuuuuuul* heart a pomiziać Cie broodką xd heart O_o .. nie błagam !! jush mam dość wrashen na dziś .. szczegoolnie po tym.. ninja "żarcie" O_o ... *zeeskakooje z glowy opcego* *przytuuuuuuuuuul* whee heart ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:28 pm
Miss_Karina ok ludki znikam troche popracowac, a potem lulać... dobranocki 4laugh papa ^^ mrruuuu.. whee papa kariś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:29 pm
Lethiel O_o .. nie błagam !! jush mam dość wrashen na dziś .. szczegoolnie po tym.. ninja "żarcie" O_o ... *zeeskakooje z glowy opcego* *przytuuuuuuuuuul* whee heart ;* hey Kaś sie podobala broodka xd heart a dżołk byl przedni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:29 pm
opcy revcat opcy revcat no to jak polecasz towarzyszu to sobie w weekend sciagne i poslucham smile oczywiscie tylko jesli lubisz hamerykanski underground hip-hop..... ale jak juz masz cs sciagnac to sciagnij plyte El-P "Fantastic Damage" 3nodding to jest dopiero wgniatacz! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding czasem slucham takich rzeczy.... okey to to sobie sciagne..dzieki za info po malym? xd a co!! chluśniem bo uśniem!! wink dokladnie wink *polewa do szklane to c ozwykle i podaje szklaneczke* za zdrowie i za R.P. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:30 pm
Azram Lethiel O_o .. nie błagam !! jush mam dość wrashen na dziś .. szczegoolnie po tym.. ninja "żarcie" O_o ... *zeeskakooje z glowy opcego* *przytuuuuuuuuuul* whee heart ;* hey Kaś sie podobala broodka xd heart a dżołk byl przedni 3nodding xd xd xd .. alesh oczywiście xd chyba mi nie powiesh ze mizialeś moja kaś ??!! scream domokun z nami koniec crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:34 pm
Lethiel xd xd xd .. alesh oczywiście xd chyba mi nie powiesh ze mizialeś moja kaś ??!! scream domokun z nami koniec crying xd xd xd stare stare stare khem... po piervshe Kaś jest dobrem narodovym a nie tylko Tvoja....po droogie nie mizialem jej , tylko wychvalala piekno meskego zarostu...a po trzecie jesli to koniec to musish sobie zmienic sygnatoorke stare xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dlugi, psychologiczny mail do Fiol...
Mala ma weekend wolny Kot. Bys sie nia zajal, bo chybaby sie jej to przydalo. pojedzcie na plaze, obalcie ze dwa winka. Pogadajcie. Raku sobie zrobil "Łikend bez Fiolki" na bounceowanie i koncert. Padalec jeden.
Zajmij sie tym szefie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat *polewa do szklane to c ozwykle i podaje szklaneczke* za zdrowie i za R.P. xd no to "Ku chwale Ojczyzny" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:35 pm
Azram Lethiel xd xd xd .. alesh oczywiście xd chyba mi nie powiesh ze mizialeś moja kaś ??!! scream domokun z nami koniec crying xd xd xd stare stare stare khem... po piervshe Kaś jest dobrem narodovym a nie tylko Tvoja....po droogie nie mizialem jej , tylko wychvalala piekno meskego zarostu...a po trzecie jesli to koniec to musish sobie zmienic sygnatoorke stare xd heart xd nie wiem czy jest sens xd .. zaraz do ciebie wrooce.. potem znowu cie zostawie xd ... ktoory to jush raz w tym miesiącu ?? sweatdrop *przytuuuuuul moje kochanie* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:38 pm
Lethiel nie wiem czy jest sens xd .. zaraz do ciebie wrooce.. potem znowu cie zostawie xd ... ktoory to jush raz w tym miesiącu ?? sweatdrop *przytuuuuuul moje kochanie* whee heart ano chyba nie ma sweatdrop w miesiacu to nie pamietam ale w tygodniu to cos kolo 8-10 razu sweatdrop *przytuuuuuuuuuul* ;* ;* ;* heart 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|