|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:49 pm
opcy Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh czesc dupeczko! heart heart jakie masz majtki na dupeczce?? wink seledynowe biodrowkiii biggrin mogą być dupeczko? biggrin ? biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak heheheh co robicie ciekawego ? ;] wlasnie skonczylam rysunek a dziewcze go chyba olalo biggrin ze skrajnosci w skrajnosc no dupeczki jutro podobno ma byc cieplutko biggrin Chcialbym ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Ej Ozz, znasz jakies kluby UT?? sweatdrop teraz to ja juz nie wiem.. interesowalem sie tym kiedys a od 3 lat UT to dla mnie poprostu odskocznia... Jak jakis znajdziesz, czy cos to daj znac!!! wink Z gory dzieki! zajrzyj sobie tutaj Unreal.pl tu znajdziesz prawie wszystko.... Dziex
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:51 pm
Gosiak opcy Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh czesc dupeczko! heart heart jakie masz majtki na dupeczce?? wink seledynowe biodrowkiii biggrin mogą być dupeczko? biggrin ? biggrin blaugh na twojej dupeczce wszystkie sie dobrze prezentuja dupeczko!! wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:51 pm
Kiart Gosiak heheheh co robicie ciekawego ? ;] wlasnie skonczylam rysunek a dziewcze go chyba olalo biggrin ze skrajnosci w skrajnosc no dupeczki jutro podobno ma byc cieplutko biggrin Chcialbym ... 3nodding jak nie bedzie 20 stopni to ja sobie pojjjdee do tej dupeczki ze sklepu z nia porozmawiac ze ludziom kity wciska bueehehh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:53 pm
po dlugie zazartej walce z suchi przybylem ponownie *wpadl do pokoju zdyszany i oparl sie o sciane* nie dalem sie.......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pogralismy w siatke na angielskiej trawce, a teraz trzeba lulu, tylko przed snem jeszcze troche Chucka Palahniuka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Gosiak opcy Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh czesc dupeczko! heart heart jakie masz majtki na dupeczce?? wink seledynowe biodrowkiii biggrin mogą być dupeczko? biggrin ? biggrin blaugh na twojej dupeczce wszystkie sie dobrze prezentuja dupeczko!! wink heart nuuu znasz sie na rzeczy jestes prze dupeczka heart heart heart loool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiart Gosiak heheheh co robicie ciekawego ? ;] wlasnie skonczylam rysunek a dziewcze go chyba olalo biggrin ze skrajnosci w skrajnosc no dupeczki jutro podobno ma byc cieplutko biggrin Chcialbym ... 3nodding jak nie bedzie 20 stopni to ja sobie pojjjdee do tej dupeczki ze sklepu z nia porozmawiac ze ludziom kity wciska bueehehh biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:54 pm
revcat po dlugie zazartej walce z suchi przybylem ponownie *wpadl do pokoju zdyszany i oparl sie o sciane* nie dalem sie.......... xd brawo 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:56 pm
za 4 minuty bede sluchal nowego MF Dooma (z tamtego roku to niewazne xp ) 3nodding xd 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:58 pm
Lethiel revcat po dlugie zazartej walce z suchi przybylem ponownie *wpadl do pokoju zdyszany i oparl sie o sciane* nie dalem sie.......... xd brawo 4laugh *przytuuuuuuuul* whee no dalem rade! wkoncu szkolili mnie w R.P. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:58 pm
Kto raz napisal taka piosenke "...moj swiat potrzebuje psychola..."???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:01 pm
revcat Lethiel revcat po dlugie zazartej walce z suchi przybylem ponownie *wpadl do pokoju zdyszany i oparl sie o sciane* nie dalem sie.......... xd brawo 4laugh *przytuuuuuuuul* whee no dalem rade! wkoncu szkolili mnie w R.P. xd w czem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:01 pm
LP_PL Kto raz napisal taka piosenke "...moj swiat potrzebuje psychola..."??? ja !!! caly mooj świat zeby stanać na nogach !!!!!!!!! mraaaaaaa heart whee happysad biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|