|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:43 pm
Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh Yo "dupeczko"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.<Heheej ! hej rac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh Witaj sweetly dupeczko ^^ *kiwa lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:44 pm
Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Ej Ozz, znasz jakies kluby UT?? sweatdrop teraz to ja juz nie wiem.. interesowalem sie tym kiedys a od 3 lat UT to dla mnie poprostu odskocznia... Jak jakis znajdziesz, czy cos to daj znac!!! wink Z gory dzieki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:45 pm
Gosiak czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh czesc dupeczko! heart heart jakie masz majtki na dupeczce?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:45 pm
wybila godzina na to bym otworzyl sobie browarek... chyba sie za 2 miechy do AA zglosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:46 pm
Ozzwald wybila godzina na to bym otworzyl sobie browarek... chyba sie za 2 miechy do AA zglosze... :psstryk exclaim :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:46 pm
heheheh co robicie ciekawego ? ;] wlasnie skonczylam rysunek a dziewcze go chyba olalo biggrin ze skrajnosci w skrajnosc
no dupeczki jutro podobno ma byc cieplutko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:47 pm
LP_PL Ozzwald LP_PL Ej Ozz, znasz jakies kluby UT?? sweatdrop teraz to ja juz nie wiem.. interesowalem sie tym kiedys a od 3 lat UT to dla mnie poprostu odskocznia... Jak jakis znajdziesz, czy cos to daj znac!!! wink Z gory dzieki! zajrzyj sobie tutaj Unreal.pl tu znajdziesz prawie wszystko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:47 pm
Najpierw sushi teraz pesto!!! Kiedy w koncu sie ubiore??? gonk *zaczyna sie zalamywac* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|