|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:32 pm
Kiart LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin Witaj ...^^ blaugh Witaj ^^ i gratulacje *skacze na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:33 pm
Lethiel Miss_Karina fajne waroczyki O.o nie obiecuje ze bede czesciej, bo mam niedlugo sesje i raczej nie bedzie mnie, ale od czerwca/lipca bede :3 ale nie martw sie nie zapomne o Gai mimo natloku nauki XD whee .. a sproobowalabyś zapomnieć scream heart mam twoje gadu !! nie mialabyć zycia xd blaugh xd no wiesz co xd i tak mi dziadu wariuje czasem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:35 pm
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina fajne waroczyki O.o nie obiecuje ze bede czesciej, bo mam niedlugo sesje i raczej nie bedzie mnie, ale od czerwca/lipca bede :3 ale nie martw sie nie zapomne o Gai mimo natloku nauki XD whee .. a sproobowalabyś zapomnieć scream heart mam twoje gadu !! nie mialabyć zycia xd blaugh xd no wiesz co xd i tak mi dziadu wariuje czasem xd xd .. to za kare ze na gaie nie wchodzish !!! xd domokun xd witaj LP .. tylko nie ziomy stare gonk *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:35 pm
Ozzwald VioLLeta oZZ co sie stalo?! sweatdrop eee no eee..zdejmij proooosze xd pliiis xd nein... Wszystko co ludzkie nie jest Nam obce ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:36 pm
Ozzwald LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ? Beda 3 lata, ale teraz mialem rok przerwy! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:37 pm
LP_PL Ozzwald LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ? Beda 3 lata, ale teraz mialem rok przerwy! biggrin no to ja 4 lata tyle ze tez lapalem dlugie przerwy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:39 pm
Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ? Beda 3 lata, ale teraz mialem rok przerwy! biggrin no to ja 4 lata tyle ze tez lapalem dlugie przerwy... To nawet dziwne, ze ich pokonalem! Musze sobie jeszcze przypomniec jak sie gra wink ! I za jakis czas moze znowu stane na scenie Polskiej, MOZE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.<Heheej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Erykah Badu [Mama's Gun #14] Green Eyes [10:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:40 pm
Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ? Beda 3 lata, ale teraz mialem rok przerwy! biggrin no to ja 4 lata tyle ze tez lapalem dlugie przerwy... a ja gralam ze 3 lata temu przez rok.. potem mialam przerwe.. i w zeszlym roq ze 2 miesiace xd ... po matoorkach znowu zaczne :> .. tio siobie z wami pogram whee .. tylko sobie najpierw przypomnieć mooshe xd .. bo te 2 miesiące to moja gra byla.. eee.. tja.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...AAA
...Widze Pink Linka ... 3nodding ...klikam ... i ... nie dostalem 1k ... scream scream scream scream
Co to ja jestem ... question
crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ? Beda 3 lata, ale teraz mialem rok przerwy! biggrin no to ja 4 lata tyle ze tez lapalem dlugie przerwy... To nawet dziwne, ze ich pokonalem! Musze sobie jeszcze przypomniec jak sie gra wink ! I za jakis czas moze znowu stane na scenie Polskiej, MOZE ja jak do tej pory stalem tylko na scenie Pucharu polski... razem z moim klanem... ale to bylo dawno i nagle przestalem grac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej Ozz, znasz jakies kluby UT?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:42 pm
czesccc dupeczkiiii heart heart heart heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:43 pm
LP_PL Ej Ozz, znasz jakies kluby UT?? sweatdrop teraz to ja juz nie wiem.. interesowalem sie tym kiedys a od 3 lat UT to dla mnie poprostu odskocznia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|