|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:20 pm
VioLLeta Ozz..zdejmuj spodnice sweatdrop nie... wstydze sie redface blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.< bosh wspolczucia xd ja mam jesio niedoleczona grype z konca kwietnia i mnie czasami goraczka nawiedza >.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:23 pm
Falcone Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.<czesc Karina a czy przypadkiem dzisiaj rano nie pisałas ze nie bedzie cie do konca maja sweatdrop question czy to mi sie przysniło xp question nie przynilo ci sie xd po prostu chcialam zrelaksowac sie po kolokwium i dac sygnal ze jeszcze zyje xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:23 pm
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina hej szkraby.... ja tylko na chwilke wpadłam ^^ O.o Kaaaariiiiiiś !!!!!!!!!! wrzasq krzyq piskq !!!!!! *skok na nią* *przytuuuuul opgrooomniaaaasty* heart heart heart whee 4laugh auć... Witaj Letiś biggrin biggrin 4laugh co tam koffana? whee widze ze zmieniłaś fryza *warkoczyk robi "piąg"* xd *tuli tuuuuli mocno Kariś* 4laugh powiedz ze bedziesh cześciej !!!! .. czemu sobie poszlaś crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:24 pm
Ozzwald VioLLeta Ozz..zdejmuj spodnice sweatdrop nie... wstydze sie redface blaugh eek koniec swiata nadchodzi... Ozz sie wstydzi xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:26 pm
Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:26 pm
LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin jak dlugo juz grasz w UT ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:27 pm
Lethiel Miss_Karina Lethiel Miss_Karina hej szkraby.... ja tylko na chwilke wpadłam ^^ O.o Kaaaariiiiiiś !!!!!!!!!! wrzasq krzyq piskq !!!!!! *skok na nią* *przytuuuuul opgrooomniaaaasty* heart heart heart whee 4laugh auć... Witaj Letiś biggrin biggrin 4laugh co tam koffana? whee widze ze zmieniłaś fryza *warkoczyk robi "piąg"* xd *tuli tuuuuli mocno Kariś* 4laugh powiedz ze bedziesh cześciej !!!! .. czemu sobie poszlaś crying fajne waroczyki O.o nie obiecuje ze bede czesciej, bo mam niedlugo sesje i raczej nie bedzie mnie, ale od czerwca/lipca bede :3 ale nie martw sie nie zapomne o Gai mimo natloku nauki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:27 pm
Miss_Karina Falcone Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.<czesc Karina a czy przypadkiem dzisiaj rano nie pisałas ze nie bedzie cie do konca maja sweatdrop question czy to mi sie przysniło xp question nie przynilo ci sie xd po prostu chcialam zrelaksowac sie po kolokwium i dac sygnal ze jeszcze zyje xd whee cieszymy sie ze jestes z nami 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:29 pm
Miss_Karina fajne waroczyki O.o nie obiecuje ze bede czesciej, bo mam niedlugo sesje i raczej nie bedzie mnie, ale od czerwca/lipca bede :3 ale nie martw sie nie zapomne o Gai mimo natloku nauki XD whee .. a sproobowalabyś zapomnieć scream heart mam twoje gadu !! nie mialabyć zycia xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:30 pm
Falcone Miss_Karina Falcone Miss_Karina no co tam, u was? ^^ znow sie przeziebilam.. nie ma co >.<czesc Karina a czy przypadkiem dzisiaj rano nie pisałas ze nie bedzie cie do konca maja sweatdrop question czy to mi sie przysniło xp question nie przynilo ci sie xd po prostu chcialam zrelaksowac sie po kolokwium i dac sygnal ze jeszcze zyje xd whee cieszymy sie ze jestes z nami 3nodding whee no ba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald VioLLeta Ozz..zdejmuj spodnice sweatdrop nie... wstydze sie redface blaugh eek koniec swiata nadchodzi... Ozz sie wstydzi xp xp xp oZZ co sie stalo?! sweatdrop eee no eee..zdejmij proooosze xd pliiis xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Yo ziomy! No pierwsze miejsce w UT! To rozumiem! biggrin Witaj ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:32 pm
VioLLeta oZZ co sie stalo?! sweatdrop eee no eee..zdejmij proooosze xd pliiis xd nein...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|