|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:04 pm
Kiart Ntsumi_Aya Witaj ^^ ok ludzie... ja już lece.... (ide myć włosy ^^ Papa ... ^^ A ja jestem zalamany sytuacja na Gai... Nie chodzi o to ze sie wali, ale o to ze Itemki z liscikow skoczyly w gore i to dwukrotnie stare ... crying przez to musze uzbieraz prawie 2 razy wiecej kasy niz potrzebowalem ... scream ... teraz zamias 170k muszie miec 300k ... crying sad crying ... scream nie lam sie ja mushe jakies 700k uzbierac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:05 pm
sorrus juz jestem urwalo mnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:05 pm
Lethiel wrrrrrrrr... gooopia gaia !!! gonk domokun scream domokun co sie dzieje crying ... argh... stare dymydymy...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:06 pm
Baliaur Aya bo potrzebuje jakiegos korniszona coby mi moje bledy wytykal xd ale mam laaagii sweatdrop sweatdrop xp xp domokun domokun ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta sorrus juz jestem urwalo mnie sad taaaa?...... //Now Playing: Primus [Brown Album #10] Duchess and the Proverbial Mind Spread [3:30]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta sorrus juz jestem urwalo mnie sad *przytuuuuuuul* nie tylko ciebie O_o .. gaia znowu cos psiooje xp chociash.. jak na razie sie uspokoilo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:08 pm
VioLLeta Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^...tak... ...na pewno zresetowanie kompa coś da... sweatdrop ... ...ale i tak pewnie za chwile spadam... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:09 pm
opcy Lethiel wrrrrrrrr... gooopia gaia !!! gonk domokun scream domokun co sie dzieje crying ... argh... stare dymydymy...... 3nodding ninja *wdrap spowrotem na jego glowe* *czesu czesu* 4laugh whee 4laugh *plotu plotu warkoczyki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:09 pm
Ja- Yosei VioLLeta Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^...tak... ...na pewno zresetowanie kompa coś da... sweatdrop ... ...ale i tak pewnie za chwile spadam... wink no mi pomoglo blaugh wszystko zaczelo chodzic na speeda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:10 pm
VioLLeta Ja- Yosei VioLLeta Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^...tak... ...na pewno zresetowanie kompa coś da... sweatdrop ... ...ale i tak pewnie za chwile spadam... wink no mi pomoglo blaugh wszystko zaczelo chodzic na speeda blaugh bo akoorat trafilaś na moment iedy sie naprawilo wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:11 pm
Ja- Yosei VioLLeta Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^...tak... ...na pewno zresetowanie kompa coś da... sweatdrop ... ...ale i tak pewnie za chwile spadam... wink z moim kopmem jest wszysciutko ok ... to niech Gaia lepiej zresetuje swoje serwery to moze bedzie lepiej chodzilo ... albo niech zwiekszy przpystowosc .. to moze cos da ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel bo akoorat trafilaś na moment iedy sie naprawilo wink 3nodding eee nie mozliwe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Ja- Yosei VioLLeta Kiart Eh ... gaia ciezko chodzi ... sweatdrop zresetuj kompa wink tez mialam ten problem ^^ witaj ^^...tak... ...na pewno zresetowanie kompa coś da... sweatdrop ... ...ale i tak pewnie za chwile spadam... wink no mi pomoglo blaugh wszystko zaczelo chodzic na speeda blaugh ...eh nieważne nie chce mi sie pisać teraz... ...(nie ma co - jakby reset miałby przyspieszać prace servera na którym jest gaia to świat byłby pięknieszy xd ) ...dobra- tak jak myślałem ...musze lecieć ...miłej nocy ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|