|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:32 pm
opcy Ja- Yosei opcy Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... moze chodzilo o hulajnoge? wink ...ale dała trzy kropki - na uzupełnienie wyrazu - wiec tak wywnioskowałem ...a wyraz hulajnoga bynajmniej nie składa sie z 4 liter xd o kurwa masz racje... xd ... xd ! ... ...VioLLeta - mnie nie ściskaj czasem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:33 pm
opcy Ja- Yosei opcy Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... moze chodzilo o hulajnoge? wink ...ale dała trzy kropki - na uzupełnienie wyrazu - wiec tak wywnioskowałem ...a wyraz hulajnoga bynajmniej nie składa sie z 4 liter xd o kurwa masz racje... xd xd ja pishe przez samo "h" i bede az do smierci.. bo taka byla poczatkowa pisownia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek gonk domokun *wskakooje mu na glowe i zaslania usta* *rozgląda sie czy w poblishu nie ma moda* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:34 pm
a u yyy... *trzyma Lethi...* Leciutka jestes ^^ *caluja ja w polik* ...*szuka opcy`ego i go przytula* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:35 pm
Lethiel eek gonk domokun *wskakooje mu na glowe i zaslania usta* *rozgląda sie czy w poblishu nie ma moda* ninja dzisiaj mam autodestrukcyjne klimaty.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding xd heykas xd moze ty sie zglosish na ochotnik?? szukam masohistow ktorzy zniosa wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur xd ja pishe przez samo "h" i bede az do smierci.. bo taka byla poczatkowa pisownia xp ...mi to tam zwisa i powiewa szczerze powiedziawszy... ...tylko mówie, że poprawnie jest przez "Ch" aktualnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:37 pm
*przeglada plytki* chyba se dzis w nocy zobacze Las Vegas Parano..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel eek gonk domokun *wskakooje mu na glowe i zaslania usta* *rozgląda sie czy w poblishu nie ma moda* ninja dzisiaj mam autodestrukcyjne klimaty..... *odslania mu usta* lol.. spokojnie.. poczeszemy i bedzie dobsh whee *ćmok go w czoolko* Ni !! *wyciąga grzebyczek* *czesu czesu* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ntsumi_Aya Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding xd heykas xd moze ty sie zglosish na ochotnik?? szukam masohistow ktorzy zniosa wszystko xd ja? Oo masochistką? Oo nieee... to nie dla mnie... ja wole sadyzm xd (tylko na koledze z ławki wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding ...Ave, ave biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei Baliaur xd ja pishe przez samo "h" i bede az do smierci.. bo taka byla poczatkowa pisownia xp ...mi to tam zwisa i powiewa szczerze powiedziawszy... ...tylko mówie, że poprawnie jest przez "Ch" aktualnie... xd a ja lubie robic na przekor.. xd a pozatym przez "ch" nie ma takiego uroku xd Aya: bo wiesh potrzebuje krytyka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:38 pm
Ntsumi_Aya Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding witaj 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:39 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Witam... ja tutaj na chwilke... *przegląda płytki z naruto*hmm.... musze ściągnąć kolejne 50 3nodding ...Ave, ave biggrin Wiiiiiiiiiiiii Yoseeeei >^^< dawno Cie nie było biggrin xd jka tam, masz jakieś nowe rysunki ? >^^<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|