|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:22 pm
]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding GG: 3554161 ok, wklejam whee nawiasem mowiac mykam ludziska ninja papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:23 pm
racqel o ktorej masz zamiar wykonac ten telefon? powiedz mi bo teraz nie wiem czy mam isc do sklepu czy nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:23 pm
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding GG: 3554161 ok, wklejam whee nawiasem mowiac mykam ludziska ninja papaty papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:24 pm
stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:24 pm
Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:26 pm
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding GG: 3554161 ok, wklejam whee nawiasem mowiac mykam ludziska ninja papaty papa haha Kage boj sie.... bo Dzikie Maryski Z Krainy Nacpanych Niebieskich Domo Nadchodza xd o.O dzieki Yosei *przyyyytuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:26 pm
Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... moze chodzilo o hulajnoge? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:27 pm
Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... oj duzo chciałm napisac i nadal chce .... i de powyzywac papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:28 pm
opcy Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... moze chodzilo o hulajnoge? wink ...ale dała trzy kropki - na uzupełnienie wyrazu - wiec tak wywnioskowałem ...a wyraz hulajnoga bynajmniej nie składa sie z 4 liter xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:30 pm
Witka again.. blaugh *patrzy kto tu obecny i kogo wysciskac xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:31 pm
Ja- Yosei opcy Ja- Yosei Donkeyy20 stokrotka a komu to nie mam p[ojecia jak sie dowiem to za.......... h... ...się to pisze przez "ch" ...a ile to chciałas napisać... moze chodzilo o hulajnoge? wink ...ale dała trzy kropki - na uzupełnienie wyrazu - wiec tak wywnioskowałem ...a wyraz hulajnoga bynajmniej nie składa sie z 4 liter xd o kurwa masz racje... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel badzmy uczciwi. zapisz sie na jakis kurs, to zawsze pomaga, nie chcesz chyba pisac tylko do szuflady. I pokora, pokora, pokora. Znajdz sobie jeszcze jakies 2-3 osoby (kompetentne!) ktore regularnie bedziesz zameczac swoimi wypocinami. I ktore beda ci wytykac bledy nawet dla samej przyjemnosci... p.s. zaraz wracam taa?? myslish ze to tak latwo?? heh mi czyta tylko Julka.. a pytam sie i jak?? "fajne" xp domokun a mnie szlag trafia domokun a wiesh mit am to wisi czy pishe do szuflady czy nie.. ale lubie pisac... xd a kursy?? co gdzie jak?? bo ja nie slyszalam... sweatdrop stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Witka again.. blaugh *patrzy kto tu obecny i kogo wysciskac xd * ja zawsze chetny! 3nodding //Now Playing: Faith No More [Angel Dust #04] RV [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:32 pm
VioLLeta Witka again.. blaugh *patrzy kto tu obecny i kogo wysciskac xd * witaj 4laugh *skok na nią* xd *przytuuuuuuuuul* witaj blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|