|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:17 pm
racqel jak sie nazywa najnowszy list ? sealed envelope..... tak sie kazdy list nazywa na poczatku miesiaca... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:17 pm
racqel Ja- Yosei Quote: ]Goth bless[ Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole ...Ave... ...to jest chyba jedyna osoba, kt�rej naprawde miałbym ochote zrobić krzywde... o kurde co za klan! wy wszscy z jednej szkoly, a moze jeszcze a jednego przedszkola co !? blaugh jak sie nazywa najnowszy list ? ...no ba - klan rules! xd ...nie no - my z Cieniem to tylko z Gim sie znamy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:18 pm
racqel Ja- Yosei Quote: ]Goth bless[ Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole ...Ave... ...to jest chyba jedyna osoba, kt�rej naprawde miałbym ochote zrobić krzywde... o kurde co za klan! wy wszscy z jednej szkoly, a moze jeszcze a jednego przedszkola co !? blaugh jak sie nazywa najnowszy list ? Sealed Envelope 3nodding tak zawsze sie nazywa list z danego m-ca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Ja- Yosei M-Teen LP_PL Nasza Marta dostala 2?? Jestem w szoku!!! eek nawet z WOSu za SPR KIEDYŚ DOSTAŁAM 2 !!! >.< stressed ...wos to ch**nia z grzybnią... ...ja mam taką babe, co jak Cie spotka na miescie i powiesz jej "dziendobry" z ręką w kieszeni - to ona Ci potem w szkole wpisze uwage za złe zachowanie albo wstawi pałe...(najgorsza szmata w budzie...wrr...dobra - nie będe sobie psuł humoru nawet...) Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole hejka whee odebrałeś pm'a? whee No wlasnie przed chwilka, moja droga, dostalem wiadomosc-ducha.. niby mialem wiadomosc, ale w skrzynce pusto eek Gaia sie pieprzy, jak nic xp ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ja ide dalej rozpruwac orkliny w Icewind Dale II, bo jedynke skonczylem a dwojki jeszcze nie.. a pozniej do sklepu po Neverwinter i znowu granie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O_o ... aaaaaaa !!!!! obce kobiety mnie calooja crying crying crying milo cie poznać O_o .. *przytuuuuuuuuuul* obca to ja nie jestem tylko ktops sie włamał na moja avatora i zlikwidował z całom zawartoscia crying i wszystko poszło sie je.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel jak sie nazywa najnowszy list ? sealed envelope..... tak sie kazdy list nazywa na poczatku miesiaca... 3nodding dzieki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:21 pm
Donkeyy20 Lethiel O_o ... aaaaaaa !!!!! obce kobiety mnie calooja crying crying crying milo cie poznać O_o .. *przytuuuuuuuuuul* obca to ja nie jestem tylko ktops sie włamał na moja avatora i zlikwidował z całom zawartoscia crying i wszystko poszło sie je..... O.o ... wspoolczooje sad .. zly zly ktos !! scream *przytuuuuuul* *glasq glsq* a jaki miałaś wczesniej nick ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra, ja ide dalej rozpruwac orkliny w Icewind Dale II, bo jedynke skonczylem a dwojki jeszcze nie.. a pozniej do sklepu po Neverwinter i znowu granie 3nodding heart te przyjemne nalogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding GG: 3554161
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Donkeyy20 obca to ja nie jestem tylko ktops sie włamał na moja avatora i zlikwidował z całom zawartoscia crying i wszystko poszło sie je..... za to ja jestem opcy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:22 pm
Donkeyy20 Lethiel O_o ... aaaaaaa !!!!! obce kobiety mnie calooja crying crying crying milo cie poznać O_o .. *przytuuuuuuuuuul* obca to ja nie jestem tylko ktops sie włamał na moja avatora i zlikwidował z całom zawartoscia crying i wszystko poszło sie je..... komu by sie chcialo wlamywac na twojego avka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Setsuna Dragonclaw ups xp no to daj numer gg to tam ci napisze 3nodding GG: 3554161 ...i teraz wszyscy mają Twoje gg ... twisted ...i Cie ktoś potem napadnie - mówie Ci 3nodding ... ...(edicior: albo ktoś Cie zje... domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|