|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:12 pm
LP_PL Dobra ziomy ja spadam pograc w Unreala, pa do gdzies ok. godz.?? wink papatki *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:12 pm
Baliaur dziekuju opcooosiu whee whee whee whee kochana TRUSKAWA*rzut na szyje i przytul* dziekuju xd xd xd akurat moze zalatwie taniej list xp noł problem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:13 pm
Czesc Lethi whee 4laugh Masz sliczna sygnaturke 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ja- Yosei M-Teen LP_PL Nasza Marta dostala 2?? Jestem w szoku!!! eek nawet z WOSu za SPR KIEDYŚ DOSTAŁAM 2 !!! >.< stressed ...wos to ch**nia z grzybnią... ...ja mam taką babe, co jak Cie spotka na miescie i powiesz jej "dziendobry" z ręką w kieszeni - to ona Ci potem w szkole wpisze uwage za złe zachowanie albo wstawi pałe...(najgorsza szmata w budzie...wrr...dobra - nie będe sobie psuł humoru nawet...) Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole hejka whee odebrałeś pm'a? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Dobra ziomy ja spadam pograc w Unreala, pa do gdzies ok. godz.?? wink na jakim serwerze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:14 pm
]Goth bless[ Czesc Lethi whee 4laugh Masz sliczna sygnaturke 3nodding heart redface whee dziekooje 4laugh *przytuuuuuuuuuul* witaj whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:14 pm
opcy Baliaur dziekuju opcooosiu whee whee whee whee kochana TRUSKAWA*rzut na szyje i przytul* dziekuju xd xd xd akurat moze zalatwie taniej list xp noł problem..... xd Yosei thx za inicjatywe xd ale teraz potrzebuje ok 6k na drugi list... kce ktos pozyczyc??? xd xd xd moja babka od reli jest spooox bo nie sprawdza obecnosci na lekcji.. i mam 2 z reli heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:15 pm
Baliaur opcy Baliaur dziekuju opcooosiu whee whee whee whee kochana TRUSKAWA*rzut na szyje i przytul* dziekuju xd xd xd akurat moze zalatwie taniej list xp noł problem..... xd Yosei thx za inicjatywe xd ale teraz potrzebuje ok 6k na drugi list... kce ktos pozyczyc??? xd xd xd moja babka od reli jest spooox bo nie sprawdza obecnosci na lekcji.. i mam 2 z reli heart heart heart ...ja Ci moge pożyczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:15 pm
O_o ... aaaaaaa !!!!! obce kobiety mnie calooja crying crying crying milo cie poznać O_o .. *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:16 pm
Ja- Yosei Quote: ]Goth bless[ Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole ...Ave... ...to jest chyba jedyna osoba, kt�rej naprawde miałbym ochote zrobić krzywde... o kurde co za klan! wy wszscy z jednej szkoly, a moze jeszcze a jednego przedszkola co !? blaugh jak sie nazywa najnowszy list ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Ja- Yosei M-Teen LP_PL Nasza Marta dostala 2?? Jestem w szoku!!! eek nawet z WOSu za SPR KIEDYŚ DOSTAŁAM 2 !!! >.< stressed ...wos to ch**nia z grzybnią... ...ja mam taką babe, co jak Cie spotka na miescie i powiesz jej "dziendobry" z ręką w kieszeni - to ona Ci potem w szkole wpisze uwage za złe zachowanie albo wstawi pałe...(najgorsza szmata w budzie...wrr...dobra - nie będe sobie psuł humoru nawet...) Jak mozesz tak mowic o pani Gasce, to bardzo mila kobitka xd ... Czesc wszystkim tak w ogole hejka whee odebrałeś pm'a? whee No wlasnie przed chwilka, moja droga, dostalem wiadomosc-ducha.. niby mialem wiadomosc, ale w skrzynce pusto eek Gaia sie pieprzy, jak nic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|