|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:44 am
Miho_14 hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic' moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XP...no i git ...jak ja sie nie moge wkręcić to też stąd zawsze szybko zdupiam ...po co siedzieć jak i tak nie pisze (no chyba, że inni piszą coś naprawde sensowego i warto poczytać...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Ja- Yosei VioLLeta nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^ ...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare bez komentarza.... przywitalam sie neutral no ale spoko itak se ide papa bede potem.. stare ja to samo..papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic' moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XPdzieci do nauki. dorosli - zabawa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:45 am
a ja czekam na nowa plyte...eee?? nie wiem sama... sum 41 ani nie kce mi sie sciagac ani kasy nie mam....
bosh jak ja nienawidze piracic... ale wole piracic nniz muzy nie sluchac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej..... przepraszam Kot. Zmylilem cie, bo mi sie wszystko ostatnio placze. To bylo nove Doves - Some Cities. Bardzo przepraszam... nic sie niestalo... tym razem nie przyjda do ciebie w nocy R.P.... razz ale zeby mi to bylo przed ostatni raz...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Miho_14 hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic' moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XP...no i git ...jak ja sie nie moge wkręcić to też stąd zawsze szybko zdupiam ...po co siedzieć jak i tak nie pisze (no chyba, że inni piszą coś naprawde sensowego i warto poczytać...) dzieki. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:48 am
witam wszystkich 3nodding jak toczy sie życie na gaii heart dawno mnioe nie było xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:49 am
racqel Ja- Yosei Miho_14 hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic' moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XP...no i git ...jak ja sie nie moge wkręcić to też stąd zawsze szybko zdupiam ...po co siedzieć jak i tak nie pisze (no chyba, że inni piszą coś naprawde sensowego i warto poczytać...) dzieki. razz ...hm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:51 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding jak toczy sie życie na gaii heart dawno mnioe nie było xp ...Ave ...życie toczy się dość szybko, chociaż chyba teraz troche zwolniliśmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:51 am
ufffskonczylam sweatdrop myslenie jaki teskt wkleic do worda i jak najlpeiej go obrobic to takie trudne zajecie.. jeszcze trudniejsze malowanie pastelami w dodatku poprawienie Pumci! AAAAGH xp bleh GŁUPOI ROK EUCHARYSTYCZNY I GŁUPOIE RELIGIA sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:52 am
wciaz czekam na sygnal Kocur.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:54 am
racqel wciaz czekam na sygnal Kocur. uwaga uwaga......leci sygnal.......bip bip bip bip bip bip..moze byc taki? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding jak toczy sie życie na gaii heart dawno mnioe nie było xp Yo! My sie chyba nie znamy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding jak toczy sie życie na gaii heart dawno mnioe nie było xp witka......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|