|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:38 am
Ja- Yosei =Kiryo= to lepiej JUMP, BOUNCE, biggrin ...pogo, pogo! xd ja wrescie pod koniec maja ide sie wytanczyc xd i wyszalec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Setsuna Dragonclaw a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee mi wlasnie z proza gorzej idzie.... nigdy nie napisalam wiecej niz 5 ciu stron xp ale z wierszowaniem nie lepiej xd hehehe... ja napisalam ostatnio opowiadanko na lekcje (wypracowanie ><") ktore przez przypadek zajelo okolo 7 stron choc koncowka byla niedopracowana sweatdrop whee mi wlasnie wogole wierszowanie nie idzie bo sie tym nie zajmowalam nigdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej..... ...a ja się nie moge doczekać Masmerize no i w końcu Hipnotize od SOAD'a! domokun biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:39 am
nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:40 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee mi wlasnie z proza gorzej idzie.... nigdy nie napisalam wiecej niz 5 ciu stron xp ale z wierszowaniem nie lepiej xd hehehe... ja napisalam ostatnio opowiadanko na lekcje (wypracowanie ><") ktore przez przypadek zajelo okolo 7 stron choc koncowka byla niedopracowana sweatdrop whee mi wlasnie wogole wierszowanie nie idzie bo sie tym nie zajmowalam nigdy xd heh ja proboje i tyz mi nie wychodzi >. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^ ...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... jak to ... z a k u p i l e m ... - przeciez ona jest od 23go maja? czyzbys piracil? nigdy cie o to nie podejrzewalem? normalnie noz w plecy ; ) otoz drogi kolego..wchodze sobie dzisiaj do media markt i szukalem czegos dla siebie, no i pytam kolesia z media kiedy bedzie nowy colplay a on mi mowi ze juz go ma tylko jeszcze nie porozkladal na polki...dwa razy mi nie trzeba bylo powtarzac i go zakupilem.......... biggrin ja nie pirace i to sie nie zmieni...no moze troszke czasem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ogolnikami wiem.... moja stara mowi ze marudze conajmniej jak 20 latka xp ale ja juz chyba po drodze sens zycia zgubilam.... a co nadal w tej piwnicy mieshkash?? i kiedy robimy zgorszenie pokojowe??? jak jeszcze pamietash o co chodzilo sweatdrop zgorszenia pokojowe ??? yyyyy... no niezbyt, ale wyjasnij. w jakiej piwnicy!? 1 Lower Park Road Rusholme Manchester M14 7PA - Wolnostajacy postwiktorianski dom 3 pietrowy, podpiwniczony, na jednej posesji z opuszczonym kilka lat temu hotelem. Calkiem przyjemna miejscowka, na ktora mnie nie stac i sie przeprowadzam. piwnica zostala w Liverpoolu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej..... no Lao Che przesluchalem wczesniej i plyta jest wielka...... Fisz Envee tym bardziej.... Oszibarack troche dziwny ale naprawde zacna plyta....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:41 am
Ja- Yosei VioLLeta nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^ ...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare oi! Rufus normalnie kolejny punkt zarobiłeś! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:42 am
revcat opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej..... przepraszam Kot. Zmylilem cie, bo mi sie wszystko ostatnio placze. To bylo nove Doves - Some Cities. Bardzo przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:43 am
racqel zgorszenia pokojowe ??? yyyyy... no niezbyt, ale wyjasnij. w jakiej piwnicy!? 1 Lower Park Road Rusholme Manchester M14 7PA - Wolnostajacy postwiktorianski dom 3 pietrowy, podpiwniczony, na jednej posesji z opuszczonym kilka lat temu hotelem. Calkiem przyjemna miejscowka, na ktora mnie nie stac i sie przeprowadzam. piwnica zostala w Liverpoolu. fajnio xd jak nie pamietash to niewazne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej..... no Lao Che przesluchalem wczesniej i plyta jest wielka...... Fisz Envee tym bardziej.... Oszibarack troche dziwny ale naprawde zacna plyta.... lao che slyszalem ze dwa utwory i podobaly mi sie...hmmm moze zakupie rowniez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic'
moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei VioLLeta nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^ ...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare bez komentarza.... przywitalam sie neutral no ale spoko itak se ide papa bede potem.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|