Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12308 12309 12310 12311 12312 12313 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:38 am

Ja- Yosei
=Kiryo=

to lepiej JUMP, BOUNCE, biggrin

...pogo, pogo! xd
ja wrescie pod koniec maja ide sie wytanczyc xd i wyszalec xd

Baliaur
Setsuna Dragonclaw

a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee
mi wlasnie z proza gorzej idzie.... nigdy nie napisalam wiecej niz 5 ciu stron xp ale z wierszowaniem nie lepiej xd

hehehe... ja napisalam ostatnio opowiadanko na lekcje (wypracowanie ><") ktore przez przypadek zajelo okolo 7 stron choc koncowka byla niedopracowana sweatdrop whee

mi wlasnie wogole wierszowanie nie idzie bo sie tym nie zajmowalam nigdy xd

Setsuna Dragonclaw

RUFUS.ABBYSINIAN

revcat
opcy
revcat
swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze....
ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding

no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej.....

...a ja się nie moge doczekać Masmerize no i w końcu Hipnotize od SOAD'a! domokun biggrin
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:39 am

nikt mnie nie widzi stare to przyjde potem..Cya ^^

yehl_girl

Baliaur

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:40 am

Setsuna Dragonclaw
Baliaur
Setsuna Dragonclaw

a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee
mi wlasnie z proza gorzej idzie.... nigdy nie napisalam wiecej niz 5 ciu stron xp ale z wierszowaniem nie lepiej xd

hehehe... ja napisalam ostatnio opowiadanko na lekcje (wypracowanie ><") ktore przez przypadek zajelo okolo 7 stron choc koncowka byla niedopracowana sweatdrop whee

mi wlasnie wogole wierszowanie nie idzie bo sie tym nie zajmowalam nigdy xd
heh ja proboje i tyz mi nie wychodzi >. xp

VioLLeta

...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare

RUFUS.ABBYSINIAN

revcat

racqel
revcat
swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze....
jak to ... z a k u p i l e m ... - przeciez ona jest od 23go maja? czyzbys piracil? nigdy cie o to nie podejrzewalem? normalnie noz w plecy ; )

otoz drogi kolego..wchodze sobie dzisiaj do media markt i szukalem czegos dla siebie, no i pytam kolesia z media kiedy bedzie nowy colplay a on mi mowi ze juz go ma tylko jeszcze nie porozkladal na polki...dwa razy mi nie trzeba bylo powtarzac i go zakupilem.......... biggrin ja nie pirace i to sie nie zmieni...no moze troszke czasem xd

Baliaur
ogolnikami wiem.... moja stara mowi ze marudze conajmniej jak 20 latka xp
ale ja juz chyba po drodze sens zycia zgubilam....

a co nadal w tej piwnicy mieshkash?? i kiedy robimy zgorszenie pokojowe??? jak jeszcze pamietash o co chodzilo sweatdrop
zgorszenia pokojowe ??? yyyyy... no niezbyt, ale wyjasnij.
w jakiej piwnicy!?

1 Lower Park Road
Rusholme
Manchester
M14 7PA

- Wolnostajacy postwiktorianski dom 3 pietrowy, podpiwniczony, na jednej posesji z opuszczonym kilka lat temu hotelem. Calkiem przyjemna miejscowka, na ktora mnie nie stac i sie przeprowadzam. piwnica zostala w Liverpoolu.

racqel

opcy

revcat
opcy
revcat

no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej.....
no Lao Che przesluchalem wczesniej i plyta jest wielka......
Fisz Envee tym bardziej....
Oszibarack troche dziwny ale naprawde zacna plyta....
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:41 am

Ja- Yosei
VioLLeta

...to może powiesz coś sensownego a nie milczysz i marudzisz, że nikt Cie nie widzi? stare
oi! Rufus normalnie kolejny punkt zarobiłeś! 3nodding

opcy

racqel

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:42 am

revcat
opcy
revcat

przepraszam Kot. Zmylilem cie, bo mi sie wszystko ostatnio placze.
To bylo nove Doves - Some Cities.
Bardzo przepraszam...
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:43 am

racqel
zgorszenia pokojowe ??? yyyyy... no niezbyt, ale wyjasnij.
w jakiej piwnicy!?

1 Lower Park Road
Rusholme
Manchester
M14 7PA

- Wolnostajacy postwiktorianski dom 3 pietrowy, podpiwniczony, na jednej posesji z opuszczonym kilka lat temu hotelem. Calkiem przyjemna miejscowka, na ktora mnie nie stac i sie przeprowadzam. piwnica zostala w Liverpoolu.
fajnio xd jak nie pamietash to niewazne blaugh

Baliaur

revcat

opcy
revcat
opcy
revcat

no Lao Che przesluchalem wczesniej i plyta jest wielka......
Fisz Envee tym bardziej....
Oszibarack troche dziwny ale naprawde zacna plyta....

lao che slyszalem ze dwa utwory i podobaly mi sie...hmmm moze zakupie rowniez...

hmm.... *przysluchuje sie rozmowie* nie moge sie w zaden temat 'wkrecic'

moze to i lepiej. pojde sie pouczyc do klasowky... 3nodding i polski odrobic i biologii oraz chemii sie nauczyc XP

Xx_Emu-chan_xX

yehl_girl

Ja- Yosei
VioLLeta

bez komentarza.... przywitalam sie neutral no ale spoko itak se ide papa bede potem.. stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12308 12309 12310 12311 12312 12313 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games