|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:31 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw prawde mowiac to nie ^^" kolejna chetna do oceny? wink zreszta i tak teraz czasu nie mam bo usilowalam napisac opowiadanie dla loraka o ktorego temat ma teraz pretensje mimo ze nic nie mowil jakie ma byc dokladnie stare a ja mam ostatnio deficyt weny xp i to mnie wqrza.... jesli w ogole kiedys mialam wene surprised xp sweatdrop stressed heh no to mozna powiedziec ze moja sie w koncu obudzila bo jeszcze pisze whee ja pishe.. owszem.. wers dwa.. nawet cala zwrotke.. a potem .. nic.... pusto....moze maj bedzie kolejnym z pustych miesiecy.... a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Ja- Yosei ...no to przykro mi ...pobiegaj sobie albo co... zaspiewaj cos ..hey you see me pictures crazy.. ...all the world i've seen beforme pasing by...... i have nothin' to give to looose al the worlds i've seen heart heart heart luv thiz song xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:33 am
Wiiiiiiiiiiiiiiiiitam ^^ *przymierza cwieki.......*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur racqel Baliaur Racquel whee whee whee *przytul* jak cie dawno nie widzialam xd ja tam Tenacious'a dawno nie sluchalam ani nie ogladalam.... nie ma to jak brak kablooowki gonk gonk gonk ja tez, w ogole tv ostatnio nie ogladam... i co tam slychac? hmmm chyba moj system wartosci legl w gruzach blaugh i w ogole jakos sie ostatnio poskladac nie moge xp ale jakos bedzie xp a co tam u Ciebie?? eee, to takie doglebne z twojej strony i wcale ni rzucasz zadnymi ogolnikami. a co u mnie? zaprosilbym do lektury pamietniaka, ale go nie uzupelnialem od ponad tygodnia, bo profile sie sypnely, coz. Nastepny tydzien spedze na ogladaniu pokoi, moze w koncu cos mi sie spodoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Naj jest Pts.Of.Athrty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei =Kiryo= Ja- Yosei ...no to przykro mi ...pobiegaj sobie albo co... zaspiewaj cos ..hey you see me pictures crazy.. ...all the world i've seen beforme pasing by...... ...nie no stary - dajemy hardkor! ...<śpiewa> ...I-E-A-I-A-U-OOOO!!!! ...WHY AS WE LIGHT UP THE SKYYY! to lepiej JUMP, BOUNCE, biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:34 am
Setsuna Dragonclaw a ja pisze zdanie lub dwa (reprezentuje soba tylko proze whee ) czasem tylko jak jest cos wiekszego (i nie mam czasu sweatdrop ) to kilka stron naraz whee mi wlasnie z proza gorzej idzie.... nigdy nie napisalam wiecej niz 5 ciu stron xp ale z wierszowaniem nie lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:34 am
revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:36 am
revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... jak to ... z a k u p i l e m ... - przeciez ona jest od 23go maja? czyzbys piracil? nigdy cie o to nie podejrzewalem? normalnie noz w plecy ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Baliaur racqel Baliaur Racquel whee whee whee *przytul* jak cie dawno nie widzialam xd ja tam Tenacious'a dawno nie sluchalam ani nie ogladalam.... nie ma to jak brak kablooowki gonk gonk gonk ja tez, w ogole tv ostatnio nie ogladam... i co tam slychac? hmmm chyba moj system wartosci legl w gruzach blaugh i w ogole jakos sie ostatnio poskladac nie moge xp ale jakos bedzie xp a co tam u Ciebie?? eee, to takie doglebne z twojej strony i wcale ni rzucasz zadnymi ogolnikami. a co u mnie? zaprosilbym do lektury pamietniaka, ale go nie uzupelnialem od ponad tygodnia, bo profile sie sypnely, coz. Nastepny tydzien spedze na ogladaniu pokoi, moze w koncu cos mi sie spodoba. ogolnikami wiem.... moja stara mowi ze marudze conajmniej jak 20 latka xp ale ja juz chyba po drodze sens zycia zgubilam.... a co nadal w tej piwnicy mieshkash?? i kiedy robimy zgorszenie pokojowe??? jak jeszcze pamietash o co chodzilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= to lepiej JUMP, BOUNCE, biggrin ...pogo, pogo! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:37 am
opcy revcat swoja droga zakupilem juz nowa plytke coldplay-a i musze stwierdzic ze jest dobra.... nic nie stracili ze swojej weny tworczej ze sie tak wyraze.... ja ostatnio kupilem Lao Che , Fisza nowego i Oszibarack.... 3nodding no prosze....i jak? zadowolony? ja jeszcze czekam na nowa plytke Interpol-u slyszalem pogloski o niej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|