|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:25 am
Dobra widze ze zrobilem cos nie tak... sad narazie all sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:25 am
Racquel whee whee whee *przytul* jak cie dawno nie widzialam xd ja tam Tenacious'a dawno nie sluchalam ani nie ogladalam.... nie ma to jak brak kablooowki gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei =Kiryo= Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw Ja- Yosei ...łu! biggrin ...Ave... biggrin ... ...Hello, my name is Johnny! ...HELLO - My name is Johnny! domokun hejka Siwy whee ... ...Everybody's going to the party have a real good time! ...dancing in the desert blowing up the sunshine! ... biggrin biggrin biggrin szukam tej plyty >.> kumpel ma mi zalatwic ale znajac go bede czekal DLUGO >.< ...ona dopiero wychodzi 17 maja! biggrin juz lata po moim miescie : PPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Setsuna Dragonclaw prawde mowiac to nie ^^" kolejna chetna do oceny? wink zreszta i tak teraz czasu nie mam bo usilowalam napisac opowiadanie dla loraka o ktorego temat ma teraz pretensje mimo ze nic nie mowil jakie ma byc dokladnie stare a ja mam ostatnio deficyt weny xp i to mnie wqrza.... jesli w ogole kiedys mialam wene surprised xp sweatdrop stressed heh no to mozna powiedziec ze moja sie w koncu obudzila bo jeszcze pisze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Dobra widze ze zrobilem cos nie tak... sad narazie all sad oj karol, doskonale wiesz o co mi chodzi, w koncu ci powiedzialam przez skype'a; nie uciekaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...no to przykro mi ...pobiegaj sobie albo co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:28 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw prawde mowiac to nie ^^" kolejna chetna do oceny? wink zreszta i tak teraz czasu nie mam bo usilowalam napisac opowiadanie dla loraka o ktorego temat ma teraz pretensje mimo ze nic nie mowil jakie ma byc dokladnie stare a ja mam ostatnio deficyt weny xp i to mnie wqrza.... jesli w ogole kiedys mialam wene surprised xp sweatdrop stressed heh no to mozna powiedziec ze moja sie w koncu obudzila bo jeszcze pisze whee ja pishe.. owszem.. wers dwa.. nawet cala zwrotke.. a potem .. nic.... pusto....moze maj bedzie kolejnym z pustych miesiecy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:29 am
Baliaur Racquel whee whee whee *przytul* jak cie dawno nie widzialam xd ja tam Tenacious'a dawno nie sluchalam ani nie ogladalam.... nie ma to jak brak kablooowki gonk gonk gonk ja tez, w ogole tv ostatnio nie ogladam... i co tam slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Christoff_Gangrell 5er4phin3 *puszca na cały regulator Tenacious D "Tribute"* Yeah " .....its so easy to see 1&1 is 2 2&1 is 3 it was destinyyyyyyyyyyyyyyyyy........." Me & my brother Kyle went out on the road. It was very long road. And suddenly... The Satan came, and said: PLAY THE BEST SONG IN THE WORLD OR I WILL... EAT YOUR SOULS !!! So... we played. But it wasn't best song in the world. It was just a tributeeeeeee !!!!! (btw. wiecie kto gra szatana w teledysku? A kojarzycie Aperfectcircle, lub Tool'a... no jaste. James Maynard Keenan tak dobrze zagral szatana w Bikin Bandits, ze Jack Black poprosil go zeby to powtorzyl w "Tribute") hehehehehe p.s. Kocur, zadzwonie, ale musisz odebrac, na twoj znak... witaj...... p.s. oka przyjalem.....dam ci znak..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:30 am
Ja- Yosei ...no to przykro mi ...pobiegaj sobie albo co... zaspiewaj cos ..hey you see me pictures crazy.. ...all the world i've seen beforme pasing by......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:30 am
racqel Baliaur Racquel whee whee whee *przytul* jak cie dawno nie widzialam xd ja tam Tenacious'a dawno nie sluchalam ani nie ogladalam.... nie ma to jak brak kablooowki gonk gonk gonk ja tez, w ogole tv ostatnio nie ogladam... i co tam slychac? hmmm chyba moj system wartosci legl w gruzach blaugh i w ogole jakos sie ostatnio poskladac nie moge xp ale jakos bedzie xp a co tam u Ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:31 am
=Kiryo= Ja- Yosei ...no to przykro mi ...pobiegaj sobie albo co... zaspiewaj cos ..hey you see me pictures crazy.. ...all the world i've seen beforme pasing by...... ...nie no stary - dajemy hardkor! ...<śpiewa> ...I-E-A-I-A-U-OOOO!!!! ...WHY AS WE LIGHT UP THE SKYYY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|