|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:14 am
Miho_14 czesc kochani whee ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying witaj lol xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 czesc kochani whee ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying odkad mnie omalo policja raz nie zlapala podczas oblawy na piratow... to zaprzestalem z kupnem plyt i teraz tylko sciagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:15 am
//Now Playing: KRS-One & Zack De La Rocha [Rawkus Presents Soundbombing I #01] CIA (Criminals In Action) [5:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:15 am
LP_PL Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop Moze ona wcale nie chce zebys ja lubial, co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:16 am
Lorak No Setsuna ma chyba szczescie ale sam nie wiem co o tym myslisz kochanie ?? no mam to swoje szczescie kolo siebie heart heart > i swoja ironie losu jednoczesnie whee
Kir: odnosnie twojego opowiadania, bo chyba nie zauwazyles mojego posta sweatdrop a więc... to dobre ćwiczenie, opisywać to co już się stało w grze ale po pierwsze, mam pytanie: czy przeczytałeś drugi raz ten tekst i poprawiłeś w nim błędy? czy zlikwidowałeś to co "raziło w oczy"? po drugie rada: trochę więcej opisów, mimo wszystko rozwiń fabułę a po trzecie... mimo wszystko nawet nieźle... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 czesc kochani whee ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying Witaj motylku (siostrzenico moja) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 *puszca na cały regulator Tenacious D "Tribute"* Yeah " .....its so easy to see 1&1 is 2 2&1 is 3 it was destinyyyyyyyyyyyyyyyyy........."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:17 am
...łu! biggrin ...Ave... biggrin ... ...Hello, my name is Johnny! ...HELLO - My name is Johnny! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:18 am
Ozzwald Miho_14 czesc kochani whee ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying odkad mnie omalo policja raz nie zlapala podczas oblawy na piratow... to zaprzestalem z kupnem plyt i teraz tylko sciagam... a u nas sklep z pirackimi plytami jest naprzeciwko komisariatu... od lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune LP_PL Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop Moze ona wcale nie chce zebys ja lubial, co? xd Ja tego nie wiem, zrobi tak jak napisalem! Ja ja nie zmuszam zeby mnie lubila! Z reszta jak widac to chyba nie chce i to nawet dobrze, bo nie znalem ja od tej strony!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell 5er4phin3 *puszca na cały regulator Tenacious D "Tribute"* Yeah " .....its so easy to see 1&1 is 2 2&1 is 3 it was destinyyyyyyyyyyyyyyyyy........." szkole rocka sobie obejrzcie xd Setsu a czytalas moje co na topicu o opowiadaniach umiescilam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 czesc kochani whee ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying odkad mnie omalo policja raz nie zlapala podczas oblawy na piratow... to zaprzestalem z kupnem plyt i teraz tylko sciagam... mi sie wszelkie programy do celow sciagania buntuja crying niech mnie ktos przytuli, zycie jest takie nmie fair (jeszcze mnie kumpela meczy...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune LP_PL Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop Moze ona wcale nie chce zebys ja lubial, co? xd ma to pewne odznaki logiki..... //Now Playing: Madvillain [Late Night Tales by Four Tet #13] Strange Ways (Koushik's Remix) [2:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...łu! biggrin ...Ave... biggrin ... ...Hello, my name is Johnny! ...HELLO - My name is Johnny! domokun hejka Siwy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|