Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12304 12305 12306 12307 12308 12309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

=Kiryo=

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:14 am

Miho_14
czesc kochani whee

ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying

witaj
lol xP

Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop

crazy chaz

Ozzwald

Miho_14
czesc kochani whee

ukrainskie bazary schodza na psy, ojciec mi zadnych nowych plytek nie kupil crying
odkad mnie omalo policja raz nie zlapala podczas oblawy na piratow... to zaprzestalem z kupnem plyt i teraz tylko sciagam...
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:15 am

//Now Playing:
KRS-One & Zack De La Rocha [Rawkus Presents Soundbombing I #01] CIA (Criminals In Action) [5:24]

opcy

Prinee

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:15 am

LP_PL
Kropka! Powiesz mi wreszcie kim jesteś??? Czy mam cie przestac lubiec, kimkolwiek jestes!!! sweatdrop

Moze ona wcale nie chce zebys ja lubial, co? xd
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:16 am

Lorak
No Setsuna ma chyba szczescie ale sam nie wiem co o tym myslisz kochanie ??

no mam to swoje szczescie kolo siebie heart heart > i swoja ironie losu jednoczesnie whee

Kir: odnosnie twojego opowiadania, bo chyba nie zauwazyles mojego posta sweatdrop
a więc... to dobre ćwiczenie, opisywać to co już się stało w grze ale po pierwsze, mam pytanie: czy przeczytałeś drugi raz ten tekst i poprawiłeś w nim błędy? czy zlikwidowałeś to co "raziło w oczy"?
po drugie rada: trochę więcej opisów, mimo wszystko rozwiń fabułę
a po trzecie... mimo wszystko nawet nieźle... whee

Setsuna Dragonclaw

crazy chaz

Miho_14
czesc kochani whee

Witaj motylku (siostrzenico moja) wink

5er4phin3
*puszca na cały regulator Tenacious D "Tribute"*

Yeah

" .....its so easy to see 1&1 is 2 2&1 is 3 it was destinyyyyyyyyyyyyyyyyy........."

Christoff_Gangrell

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu May 12, 2005 11:17 am

...łu! biggrin
...Ave... biggrin
...
...Hello, my name is Johnny!
...HELLO - My name is Johnny! domokun
PostPosted: Thu May 12, 2005 11:18 am

Ozzwald
Miho_14
czesc kochani whee

odkad mnie omalo policja raz nie zlapala podczas oblawy na piratow... to zaprzestalem z kupnem plyt i teraz tylko sciagam...

a u nas sklep z pirackimi plytami jest naprzeciwko komisariatu... od lat sweatdrop

Omega Sun
Captain

crazy chaz

Illune
LP_PL

Ja tego nie wiem, zrobi tak jak napisalem! Ja ja nie zmuszam zeby mnie lubila! Z reszta jak widac to chyba nie chce i to nawet dobrze, bo nie znalem ja od tej strony!!! scream

Christoff_Gangrell
5er4phin3
*puszca na cały regulator Tenacious D "Tribute"*

Yeah

" .....its so easy to see 1&1 is 2 2&1 is 3 it was destinyyyyyyyyyyyyyyyyy........."
szkole rocka sobie obejrzcie xd

Setsu a czytalas moje co na topicu o opowiadaniach umiescilam??

Baliaur

Xx_Emu-chan_xX

Ozzwald
Miho_14
czesc kochani whee

mi sie wszelkie programy do celow sciagania buntuja
crying niech mnie ktos przytuli, zycie jest takie nmie fair (jeszcze mnie kumpela meczy...)

Illune
LP_PL

ma to pewne odznaki logiki.....

//Now Playing:
Madvillain [Late Night Tales by Four Tet #13] Strange Ways (Koushik's Remix) [2:13]

opcy

Setsuna Dragonclaw

Ja- Yosei
...łu! biggrin
...Ave... biggrin
...
...Hello, my name is Johnny!
...HELLO - My name is Johnny! domokun

hejka Siwy whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12304 12305 12306 12307 12308 12309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games