|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:04 am
Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:05 am
Lorak Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink mrgreen i postprzatal caly dom mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:06 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink mrgreen i postprzatal caly dom mrgreen wierze na slowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink mrgreen i postprzatal caly dom mrgreen O! taki by mi sie przydał biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja lubie matme na koniec liceum mialem 4 i matury nie zdalem.. jakos to przezylem... ale bez piwa by nie dal rady przez to przebrnac.... ja na koniec licka mialem 5 ale sie wypialem i zdawalem pisemny angielski na maturze.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak A Tobie gdzie ten ogonek wedruje ?? co? a nigdzie whee whee nigdzie mowisz wink heart a no nigdzie whee heart Nigdzie? wink Kocham Cię mhrrrruuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
motyl rozpływa sie w mlecznym snie czuje przez jedwabne poly juz powoli srebrne skrzydla krusza sie stara sie uchwycic ostatnia chwile
caly swiat wiruje w sekunde zmienia caly sie zostaje w wir wessana zostaje tam sama sama slepa i glucha
(...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:08 am
kropka Setsuna Dragonclaw Lorak Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink mrgreen i postprzatal caly dom mrgreen O! taki by mi sie przydał biggrin Przepraszam jestem juz zajety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur motyl rozpływa sie w mlecznym snie czuje przez jedwabne poly juz powoli srebrne skrzydla krusza sie stara sie uchwycic ostatnia chwile
caly swiat wiruje w sekunde zmienia caly sie zostaje w wir wessana zostaje tam sama sama slepa i glucha
(...) heh z zcego to lub co to ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak kropka Setsuna Dragonclaw Lorak Człowieku nawet wyprasowale i poskladalem w kancik wink mrgreen i postprzatal caly dom mrgreen O! taki by mi sie przydał biggrin Przepraszam jestem juz zajety xd moze masz brata bliźniaka? biggrin albo... starszego brata? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam tajniacka pania moderator.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 11:09 am
=Kiryo= witajcie setsuna: i jak tam opowiadanie XD ?? przeciez napisalam na gg whee ale wkleic tu moja opiniei rady czy nie? whee jak chcesz... LP: no ja mysle ze zrobisz to dla mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|