|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:49 am
LP_PL Christoff_Gangrell LP_PL 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying Boshe z tego 3 to ja sie nie dziwie sam bym sie załamał... xp Ktore 3?? sweatdrop kiedys w klanie SOF grala panna.. z nia to nie wstyd przegrac bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:51 am
Ozzwald kiedys w klanie SOF grala panna.. z nia to nie wstyd przegrac bylo... Mnie ostanio Ann_Miho pare razy nakopała w Guilty Gear XX i wcale sie nie dawałem.. a trudno było wygrac momentami... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Christoff_Gangrell LP_PL 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying Boshe z tego 3 to ja sie nie dziwie sam bym sie załamał... xp Ktore 3?? sweatdrop kiedys w klanie SOF grala panna.. z nia to nie wstyd przegrac bylo... Ja gralem z jakas amerykanka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resecik mialam !! gonk ninja *rozglada sie za Ozzem* *skok* *niuch niuch* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Ozzwald kiedys w klanie SOF grala panna.. z nia to nie wstyd przegrac bylo... Mnie ostanio Ann_Miho pare razy nakopała w Guilty Gear XX i wcale sie nie dawałem.. a trudno było wygrac momentami... sweatdrop hmm porazka to zostac zbutowanym porzez dziwczyne.. kto jest chetny??? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie.... cio sie stalo Bali? oprocz tego ze za 6 dni armaggedonn... to chyba nic sad xp EJ NIE MOZE BYC ZA 6 DNI ARMAGEDON BO W SRODE JADE NA trzydniowa WYCIECZKE DO ZAKOPCA!!! blaugh 4laugh ale jak moj ojciec sie dowie ze mam z matmy miedzy 2/3 to mnie zabije... albo nie wiem co.. ale zawsze moge u Julki spac sweatdrop nom to sie staraj o 3!!! pokaz ze potrafisz, idz do nauwiekdzego kujona z klasy pros o pomoc blagaj o nia!!! JA NIE CHCE ARMAGEDONU!!! ;3 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:52 am
*cmok go w policzek* dziekooje za dotacje whee whee whee *Zaczyna mruczec!* przy okazji sie dolaczam do podziekowan whee A to czemu?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel resecik mialam !! gonk ninja *rozglada sie za Ozzem* *skok* *niuch niuch* xd *lapie ja za noge i ciagnie w kierunki jaskini*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen nom to sie staraj o 3!!! pokaz ze potrafisz, idz do nauwiekdzego kujona z klasy pros o pomoc blagaj o nia!!! JA NIE CHCE ARMAGEDONU!!! ;3 gonk ja dobra w miare z matmy jestem.. tylko akurat tak wyszlo.... i co ja mam zrobic?? jutro ide odpowiadac z ciagow.. moze to cos pomoze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:53 am
Atazure BW: Ano sie zyje, maturka za pasem, hasam se gorem i lasem wiec miodziscie ogolem, a ze dzisiaj Crime night na discovery to wogole, lud sie cieszy i raduje xp A no maturzysta kusza no wporzo. Wypas ale ja wole hirurgie rekonstruacyjna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel resecik mialam !! gonk ninja *rozglada sie za Ozzem* *skok* *niuch niuch* xd *lapie ja za noge i ciagnie w kierunki jaskini* O.o ... piiiiiiiiiisku krzyku !!! *kopie go w kostke wolna nogą* *ucieka pod fotel* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel resecik mialam !! gonk ninja *rozglada sie za Ozzem* *skok* *niuch niuch* xd *lapie ja za noge i ciagnie w kierunki jaskini* ugabuga tawarisz! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:54 am
LP_PL *cmok go w policzek* dziekooje za dotacje whee whee whee *Zaczyna mruczec!* przy okazji sie dolaczam do podziekowan whee A to czemu?? stare za twoja dotacje na moj quest whee choc juz podziekowalam ci w pm'ie... poza tym mala rada (albo raczej prosba) : nie dolaczaj do wiekszosci tego typu pytan "stare", ok? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:54 am
opcy Ozzwald Lethiel resecik mialam !! gonk ninja *rozglada sie za Ozzem* *skok* *niuch niuch* xd *lapie ja za noge i ciagnie w kierunki jaskini* ugabuga tawarisz! 3nodding ugabuga.. znaczy zdrastujtie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|