|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying *cmok go w policzek* dziekooje za dotacje whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dodał byś 65 bodajze i bylby nick takiej jednej :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:44 am
Ozzwald M-Teen Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question to ja zacytuje sam siebie goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun Cytuje tesh sam siebie: I zimnego piwa i zimnego piwa i zimnego piwa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie.... cio sie stalo Bali? oprocz tego ze za 6 dni armaggedonn... to chyba nic sad xp EJ NIE MOZE BYC ZA 6 DNI ARMAGEDON BO W SRODE JADE NA trzydniowa WYCIECZKE DO ZAKOPCA!!! blaugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying Boshe z tego 3 to ja sie nie dziwie sam bym sie załamał... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:45 am
Atazure Dodał byś 65 bodajze i bylby nick takiej jednej :d sram to....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:45 am
Lethiel LP_PL Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying *cmok go w policzek* dziekooje za dotacje whee whee whee *Zaczyna mruczec!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:46 am
Lorak A Tobie gdzie ten ogonek wedruje ?? co? a nigdzie whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:47 am
Atazure BeeWolf_san Atazure *sings* "But it's so dangerous, But they're determined~~~~" Lah O bosze co kogo ja widze .... no choc do mnie mała wink dawno cie nie widziałem biggrin Who-cha! ninja i tak zabójcza jak dawniej ;] ;] I'm ze sassy gurl! domokun HAI, co tam u ciebie kobieto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question to ja zacytuje sam siebie goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun domokun zadnej wywadowki domokun zadnej wywiadowki domokun zadnej wywiadowki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell LP_PL Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying Boshe z tego 3 to ja sie nie dziwie sam bym sie załamał... xp Ktore 3?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:48 am
LP_PL Lethiel LP_PL Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying *cmok go w policzek* dziekooje za dotacje whee whee whee *Zaczyna mruczec!* przy okazji sie dolaczam do podziekowan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:48 am
Setsuna Dragonclaw Lorak A Tobie gdzie ten ogonek wedruje ?? co? a nigdzie whee whee nigdzie mowisz wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:49 am
M-Teen Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie.... cio sie stalo Bali? oprocz tego ze za 6 dni armaggedonn... to chyba nic sad xp EJ NIE MOZE BYC ZA 6 DNI ARMAGEDON BO W SRODE JADE NA trzydniowa WYCIECZKE DO ZAKOPCA!!! blaugh 4laugh ale jak moj ojciec sie dowie ze mam z matmy miedzy 2/3 to mnie zabije... albo nie wiem co.. ale zawsze moge u Julki spac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|