|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:37 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:38 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw -_-' whee heart domokun whee KOchanie dusze sie naprawdę? whee no dobrze Kovcham Ciemhrrruuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atazure *sings* "But it's so dangerous, But they're determined~~~~" Lah O bosze co kogo ja widze .... no choc do mnie mała wink dawno cie nie widziałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Christoff_Gangrell M-Teen Ozzwald pod drobnej awarii systemu wrocilem do was... *patrzy z niedowierzaniem* OMG JAK TY WYGADASZ!? eek eek eek No mowie Dlugie kudły i bedzie Brejwhart xd blaugh bueeeeee xp ozz... ty jestes chyba jakis AJRISZ INDIAN blaugh nie jaskiniowiec... blaugh UGABUGA! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald pod drobnej awarii systemu wrocilem do was... witaj Ozziu 4laugh *wyniuchala Davidoffa* gonk heart *rzoots na Ozza* *przytuuuuuul* whee xd to teraz idziemy do jaskini... blaugh nigdzie z toba nie ide !!! xd *wisi mu na szyji wwąchoojąc sie w Davidoffa* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:41 am
M-Teen Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question to ja zacytuje sam siebie goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw -_-' whee heart domokun whee KOchanie dusze sie naprawdę? whee no dobrze Kovcham Ciemhrrruuu whee A Tobie gdzie ten ogonek wedruje ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Baliaur ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie.... cio sie stalo Bali? oprocz tego ze za 6 dni armaggedonn... to chyba nic sad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:42 am
Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? 1.Dzis byla wywiadowka 2.ERRORY na gai 3.W UT pokonala mnie dziewczyna 4.Dzien zmarnowany!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Atazure *sings* "But it's so dangerous, But they're determined~~~~" Lah O bosze co kogo ja widze .... no choc do mnie mała wink dawno cie nie widziałem biggrin Who-cha! ninja i tak zabójcza jak dawniej ;] ;] I'm ze sassy gurl! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw LP_PL Czesc wszystkim! Jestem cholernie wkurzony! hejka whee ???Aco??? CYTUJĘ dymydymydymy KONIEC CYTATU question to ja zacytuje sam siebie goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun goracych kobiet domokun *słucha* eek *zaczyna sie smiac * xd xd xd xd xd blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|