Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 121 122 123 124 125 126 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Uriell Angel of Death

PostPosted: Mon Oct 25, 2004 1:50 pm

BeeWolf_san

Powiem ci TAK ... FE .. po co komu sie okaleczac o to w takich miejscach !!!

To jest porabane ... bleh !!

zgadzam sie

SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
nawet nie wiecie jak bardzo nas to bolaŦ#8218;o... oboje... taki Ŧ#8218;adny cycuszek... atera nie można go dotknĦ#8230;c przez jakieŦ#8250; 4 dni... bo kwiczy

http://img.photobucket.com/albums/v290/Kukus/Gaia/bu.jpg

żeczewiście

Tsa ... wiecie co ide kimac narazka ...

BeeWolf_san

Kukus

BeeWolf_san
Powiem ci TAK ... FE .. po co komu sie okaleczac o to w takich miejscach !!!

To jest porabane ... bleh !!
ale mi, kurwa za to płacą gonk

przecież nie powiem pannie, że jej nie przekłuję, bo mi się jej piersi podobają takie jakie są... choć jej się pytałem kilkakrotnie, czy jest pewna, bo to boli i jest niewygodne podczas gojenia... ale się uparła, że chce... to co? 18 miała... papier podpisała... nie miałem powodu by jej odmoowić... poza tym jakby nie u mnie się przekłuła to by poszła do koleżanki, ktoora ma wprawę w przekłuwaniu, bo sobie pepek przekłuła...

i musimy się z tym pogodzić... ale źle się czułem kalecząć taką piękną pierś
PostPosted: Mon Oct 25, 2004 1:54 pm

BeeWolf_san

Tsa ... wiecie co ide kimac narazka ...

narka

Uriell Angel of Death

Uriell Angel of Death

PostPosted: Mon Oct 25, 2004 1:56 pm

Kukus
ale mi, kurwa za to płacą gonk

przecież nie powiem pannie, że jej nie przekłuję, bo mi się jej piersi podobają takie jakie są... choć jej się pytałem kilkakrotnie, czy jest pewna, bo to boli i jest niewygodne podczas gojenia... ale się uparła, że chce... to co? 18 miała... papier podpisała... nie miałem powodu by jej odmoowić... poza tym jakby nie u mnie się przekłuła to by poszła do koleżanki, ktoora ma wprawę w przekłuwaniu, bo sobie pepek przekłuła...

i musimy się z tym pogodzić... ale źle się czułem kalecząć taką piękną pierś

wiem kukus i w takich chwilach współczuje ci
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:38 am

Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin

Nathaniel Flame

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:40 am

Nathaniel Flame
Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin

TEPSa to zlodzieje ("to ludzka rzecz.. okradac") xp Najlepiej nie miec z nimi nic wspolnego stressed
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:47 am

Omega Sun
Nathaniel Flame

TEPSa to zlodzieje ("to ludzka rzecz.. okradac") xp Najlepiej nie miec z nimi nic wspolnego stressed

hehe mam znajomych żeby było śmiesznie któzy okradają tp sa a to zwiny
samej tp sa

Uriell Angel of Death

Nathaniel Flame

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:56 am

Dobra dobra, ale powiedzcie mi cos o czym nie wiem ;D po prostu sa nnie do przejscia i tyle.
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 3:22 am

Omega Sun
Nathaniel Flame

te... bejbe... ja to skądś znam ten text o TePSie blaugh

Kukus

Kukus

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 3:26 am

Nathaniel Flame
Dobra dobra, ale powiedzcie mi cos o czym nie wiem ;D po prostu sa nnie do przejscia i tyle.
a ja mam pytanko odnośnie tego linku w twojej sygnaturze... czyżbyś należał do sługusów tego szmaciarza bee-coś tam obciągacza [nie mylić z naszym BeeWoolfem, bo chodzi o innego śmiecia o podobnym nicku] co to mnie wywalił z forum bo mu powiedziałem co myślę o jego systemie cenzury i wstawiających się automatycznie zastępstwach dla przekleństw... z resztą na jego poziomie intelektualnym czyli dennych... no mi też ulżyło... a jeśli to jesteś nie daj boże ty, kurwiszonie jeden to nie będziesz miał życia tutaj domokun
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 7:47 am

Kukus pytanko jakie najbardziej odjechane zlecenie miałeś???????
Jak kiedyś przejżałem w empiku magazyn o kolczykowaniu i tatuażach to mi sie wydaje że mnie nic nie zdziwi.....

Christoff_Gangrell

Kukus

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 7:55 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 8:04 am

Kukus
Christoff_Gangrell
Kukus pytanko jakie najbardziej odjechane zlecenie miałeś???????
Jak kiedyś przejżałem w empiku magazyn o kolczykowaniu i tatuażach to mi sie wydaje że mnie nic nie zdziwi.....
to nie było zlecenie, a mooj własny masochizm... przekłułem sobie sam skoorę nad kostką [na nodze] i zrobiłem koleżance neck pierce [dwa barlbelle na karku] a kiedyś pomagałem koledze wymienić kolczyk w języku... na gw󦣳78;dź o średnicy 10mm

Odlot....
A myślałęm żę agrafki w różnych miejscach tważy to szczyt.... xp

Christoff_Gangrell

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:31 pm

a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 121 122 123 124 125 126 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games