|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:50 pm
BeeWolf_san Powiem ci TAK ... FE .. po co komu sie okaleczac o to w takich miejscach !!! To jest porabane ... bleh !! zgadzam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Kukus nawet nie wiecie jak bardzo nas to bolaŦ#8218;o... oboje... taki Ŧ#8218;adny cycuszek... atera nie można go dotknĦ#8230;c przez jakieŦ#8250; 4 dni... bo kwiczy http://img.photobucket.com/albums/v290/Kukus/Gaia/bu.jpg żeczewiście Tsa ... wiecie co ide kimac narazka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Powiem ci TAK ... FE .. po co komu sie okaleczac o to w takich miejscach !!! To jest porabane ... bleh !! ale mi, kurwa za to płacą gonk przecież nie powiem pannie, że jej nie przekłuję, bo mi się jej piersi podobają takie jakie są... choć jej się pytałem kilkakrotnie, czy jest pewna, bo to boli i jest niewygodne podczas gojenia... ale się uparła, że chce... to co? 18 miała... papier podpisała... nie miałem powodu by jej odmoowić... poza tym jakby nie u mnie się przekłuła to by poszła do koleżanki, ktoora ma wprawę w przekłuwaniu, bo sobie pepek przekłuła... i musimy się z tym pogodzić... ale źle się czułem kalecząć taką piękną pierś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:54 pm
BeeWolf_san Tsa ... wiecie co ide kimac narazka ... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:56 pm
Kukus ale mi, kurwa za to płacą gonk przecież nie powiem pannie, że jej nie przekłuję, bo mi się jej piersi podobają takie jakie są... choć jej się pytałem kilkakrotnie, czy jest pewna, bo to boli i jest niewygodne podczas gojenia... ale się uparła, że chce... to co? 18 miała... papier podpisała... nie miałem powodu by jej odmoowić... poza tym jakby nie u mnie się przekłuła to by poszła do koleżanki, ktoora ma wprawę w przekłuwaniu, bo sobie pepek przekłuła... i musimy się z tym pogodzić... ale źle się czułem kalecząć taką piękną pierś wiem kukus i w takich chwilach współczuje ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:38 am
Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:40 am
Nathaniel Flame Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin TEPSa to zlodzieje ("to ludzka rzecz.. okradac") xp Najlepiej nie miec z nimi nic wspolnego stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:47 am
Omega Sun Nathaniel Flame Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin TEPSa to zlodzieje ("to ludzka rzecz.. okradac") xp Najlepiej nie miec z nimi nic wspolnego stressed hehe mam znajomych żeby było śmiesznie któzy okradają tp sa a to zwiny samej tp sa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:56 am
Dobra dobra, ale powiedzcie mi cos o czym nie wiem ;D po prostu sa nnie do przejscia i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 3:22 am
Omega Sun Nathaniel Flame Powiem wam cos, bo juz jestem naprawde sfrustrowany i wogole to nie wiem co mama robic. Polazlem do Tp SA, bo mi nowej umowy nie przyslali i nie moge sobie Nerwostrady zalozyc. A te palanty stwierdzily, ze zgubili moja umowa i wszystko musze zaczynac od poczatku i ze pewnie sobie nie zaloze nerwostrady do listopada i wogole to TP=KGB . Sorry, juz mi ulzylo biggrin TEPSa to zlodzieje ("to ludzka rzecz.. okradac") xp Najlepiej nie miec z nimi nic wspolnego stressed te... bejbe... ja to skądś znam ten text o TePSie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 3:26 am
Nathaniel Flame Dobra dobra, ale powiedzcie mi cos o czym nie wiem ;D po prostu sa nnie do przejscia i tyle. a ja mam pytanko odnośnie tego linku w twojej sygnaturze... czyżbyś należał do sługusów tego szmaciarza bee-coś tam obciągacza [nie mylić z naszym BeeWoolfem, bo chodzi o innego śmiecia o podobnym nicku] co to mnie wywalił z forum bo mu powiedziałem co myślę o jego systemie cenzury i wstawiających się automatycznie zastępstwach dla przekleństw... z resztą na jego poziomie intelektualnym czyli dennych... no mi też ulżyło... a jeśli to jesteś nie daj boże ty, kurwiszonie jeden to nie będziesz miał życia tutaj domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 7:47 am
Kukus pytanko jakie najbardziej odjechane zlecenie miałeś??????? Jak kiedyś przejżałem w empiku magazyn o kolczykowaniu i tatuażach to mi sie wydaje że mnie nic nie zdziwi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 7:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:04 am
Kukus Christoff_Gangrell Kukus pytanko jakie najbardziej odjechane zlecenie miałeś??????? Jak kiedyś przejżałem w empiku magazyn o kolczykowaniu i tatuażach to mi sie wydaje że mnie nic nie zdziwi..... to nie było zlecenie, a mooj własny masochizm... przekłułem sobie sam skoorę nad kostką [na nodze] i zrobiłem koleżance neck pierce [dwa barlbelle na karku] a kiedyś pomagałem koledze wymienić kolczyk w języku... na gw78;dź o średnicy 10mm Odlot.... A myślałęm żę agrafki w różnych miejscach tważy to szczyt.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:31 pm
a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|