|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:05 am
Real_Twisted Baliaur revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool i strasznie wychudzone...ale za to jakie zadowolone...a potem plaga malych kociat na osiedlu stare xd twisted tja ale przynajmnie kotki sa sweeeeeeeeeeeeeet cool
i ew mozna je wykastrowac pirate
tja unia to droga dziwka mrgreen
a Re moze Whishkasha chcesh? to kotki bardzo lubia mrgreen rofl lol rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:06 am
revcat Real_Twisted Baliaur revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool i strasznie wychudzone...ale za to jakie zadowolone...a potem plaga malych kociat na osiedlu stare xd twisted a to moja wina ze nie znalazla sie taska ktora potrafilaby sie mna pozadnie zajac? phi! mrgreen to sobie kraze jak wolny elektron.... pirate scream jakto nie znalazla sie taka ktora by sie nie zajela takim sloooooodkim kociakiem a to zle kobiety scream *drapie za uszkiem* xd whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:06 am
ecie pecie rofl Now Playing: Pearl Jam - Once mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:08 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool i strasznie wychudzone...ale za to jakie zadowolone...a potem plaga malych kociat na osiedlu stare xd twisted tja ale przynajmnie kotki sa sweeeeeeeeeeeeeet cool
i ew mozna je wykastrowac pirate
tja unia to droga dziwka mrgreen
a Re moze Whishkasha chcesh? to kotki bardzo lubia mrgreen rofl lol rofl lol gonk nie wszystkie sa slodkie sa takie co do zyl ci sie dobiraja w zabawie gonk tja a kto byl za przyjeciem tej uni bo nie ja( i tak nie mialm nic do powiedzenia ze wzgledu na wiek xp ) scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:09 am
revcat a to moja wina ze nie znalazla sie taska ktora potrafilaby sie mna pozadnie zajac? phi! mrgreen to sobie kraze jak wolny elektron.... pirate no bo tylko wykorzystash i sobie idziesh nooooo mrgreen pirate cool
Masz gwalcic a nie byc gwalconym scream rofl pirate a czego masz niby nie pokazac??? pirate mrgreen
hey Peciu
rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:10 am
Real_Twisted scream jakto nie znalazla sie taka ktora by sie nie zajela takim sloooooodkim kociakiem a to zle kobiety scream *drapie za uszkiem* xd whee twisted uwazaj bo uszko rozwalisz xd ii bedzie chodzil ze strupami jak prawdziwy kocur rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:11 am
Baliaur Real_Twisted scream jakto nie znalazla sie taka ktora by sie nie zajela takim sloooooodkim kociakiem a to zle kobiety scream *drapie za uszkiem* xd whee twisted uwazaj bo uszko rozwalisz xd ii bedzie chodzil ze strupami jak prawdziwy kocur rofl ninja to on juz tak nie chodzi ? ninja rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:14 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted scream jakto nie znalazla sie taka ktora by sie nie zajela takim sloooooodkim kociakiem a to zle kobiety scream *drapie za uszkiem* xd whee twisted uwazaj bo uszko rozwalisz xd ii bedzie chodzil ze strupami jak prawdziwy kocur rofl ninja to on juz tak nie chodzi ? ninja rofl twisted rofl lol rofl
ale bedzie bardziej uszkodzony rofl
bo jeszcze mu zostanie uraz na psyhice cool lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen
witaj Yumi xd
now playing Pearl Jam - Porch xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted scream jakto nie znalazla sie taka ktora by sie nie zajela takim sloooooodkim kociakiem a to zle kobiety scream *drapie za uszkiem* xd whee twisted uwazaj bo uszko rozwalisz xd ii bedzie chodzil ze strupami jak prawdziwy kocur rofl ninja to on juz tak nie chodzi ? ninja rofl twisted rofl lol rofl
ale bedzie bardziej uszkodzony rofl
bo jeszcze mu zostanie uraz na psyhice cool lol jakos nie moge w to uwierzyc xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:16 am
revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun oooo tak Kocurki widze wiedza co dobre 3nodding Now Playing: Pearl Jam - Porch rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:16 am
revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun a mokry czy suchy domokun xd heart
jaki preferujesh? lol i bimberek zamiast wody?? mrgreen
Twisted... ja sama nie wiem lol rofl lol rofl lol ale krzywde zawsze mozna zrobic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:17 am
Baliaur revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun a mokry czy suchy domokun xd heart
jaki preferujesh? lol i bimberek zamiast wody?? mrgreen
Twisted... ja sama nie wiem lol rofl lol rofl lol ale krzywde zawsze mozna zrobic twisted crying ale...ale ...ale ja nikomu nie chce krzywdy zrobic...chcialam dobrze crying crying crying crying xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:20 am
YumiTao revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun oooo tak Kocurki widze wiedza co dobre 3nodding Now Playing: Pearl Jam - Porch rofl a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:21 am
revcat YumiTao revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun oooo tak Kocurki widze wiedza co dobre 3nodding Now Playing: Pearl Jam - Porch rofl a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink ninja to ktos moze poleje ? ninja whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|