|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:27 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich. Co się dzieje? O czym gadacie ? kochanie!! heart whee Kocham Cię:* nie liz mnie Draniu!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:27 am
witaj Chrisiu 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:28 am
Setsuna Dragonclaw Atazure Jezas, chyba bedzie trzeba nowy stickie urzadzic czy co, bo przeciez 12000 to gruba przesada ooo dotaralas Atazure whee witka wink Us ;] Jakoś dotarłam :d Lethiel: Nicka nie zmieniała, od poczatku taki miała i z wyglądu się nawet niewiele zmieniłam whee Moc odżywcza Nivea cream działa nawet na odległość! nie pytajcie, nie wiem czemu to powiedziałam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychodzi, bo musi sie jeszcze przygotowac na jutrzejsza zbiorke* Cholerny swiat.... Musimy dzieciaki przyjac, bo inaczej moja druzyna sie rozpadnie.... Zycie jest okrutne.... (chodzi o harcerstwo...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Chrisiu 4laugh *przytuuuuul ogromniasty* whee 4laugh *Tesh przytula*Cześć^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich. Co się dzieje? O czym gadacie ? kochanie!! heart whee Kocham Cię:* nie liz mnie Draniu!! whee NO dobrzee kochanie kocham Cie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:29 am
pod drobnej awarii systemu wrocilem do was...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:30 am
Atazure Setsuna Dragonclaw Atazure Jezas, chyba bedzie trzeba nowy stickie urzadzic czy co, bo przeciez 12000 to gruba przesada ooo dotaralas Atazure whee witka wink Us ;] Jakoś dotarłam :d Lethiel: Nicka nie zmieniała, od poczatku taki miała i z wyglądu się nawet niewiele zmieniłam whee Moc odżywcza Nivea cream działa nawet na odległość! nie pytajcie, nie wiem czemu to powiedziałam domokun hehe xd .. oki .. papa tym cio idą.. *przytuuuuuul* tym co przyleźli.. bo sie w was goobuic zaczynam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:30 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich. Co się dzieje? O czym gadacie ? kochanie!! heart whee Kocham Cię:* nie liz mnie Draniu!! whee NO dobrzee kochanie kocham Cie heart -_-' whee heart domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:31 am
ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:31 am
papa wszystkim.... *wymyka się z pokoju niezauważona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:32 am
Ho ho ho ho, Ozzwald, to imie niesie ze soba znamie bolesnych wspomnien....Tyle ze nie wiem czy dla mnie czy dla niego :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald pod drobnej awarii systemu wrocilem do was... witaj Ozziu 4laugh *wyniuchala Davidoffa* gonk heart *rzoots na Ozza* *przytuuuuuul* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ninja sad ninja a mialo byc tak pieknie.... cio sie stalo Bali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|