|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:08 am
Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* *byle nie mnie* heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:08 am
Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* *miala zamiar przytoolić na powitanie* O_o ... uh.. witaj Neil .. *machu machu z bezpiecznej odleglości* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:10 am
Lethiel Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* *miala zamiar przytoolić na powitanie* O_o ... uh.. witaj Neil .. *machu machu z bezpiecznej odleglości* ^^' *patrzy na Lethiel i wybucha* Czemu te istoty z mojej szkoly nie maja powazniejszych problemow?! Kobita sie boi do gostka podejsc, jakby ja mial zaraz zjesc!!! I przez caly dzien ta sama plyta!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:11 am
Neilameane Lethiel Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* *miala zamiar przytoolić na powitanie* O_o ... uh.. witaj Neil .. *machu machu z bezpiecznej odleglości* ^^' *patrzy na Lethiel i wybucha* Czemu te istoty z mojej szkoly nie maja powazniejszych problemow?! Kobita sie boi do gostka podejsc, jakby ja mial zaraz zjesc!!! I przez caly dzien ta sama plyta!! eek sweatdrop *wskakooje pod fotel* to nie moja wina crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:12 am
Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* chcesz sie bić?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:12 am
Lethiel Neilameane Lethiel Neilameane *siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i mysli, ze zaraz kogos przez okno wywali* *miala zamiar przytoolić na powitanie* O_o ... uh.. witaj Neil .. *machu machu z bezpiecznej odleglości* ^^' *patrzy na Lethiel i wybucha* Czemu te istoty z mojej szkoly nie maja powazniejszych problemow?! Kobita sie boi do gostka podejsc, jakby ja mial zaraz zjesc!!! I przez caly dzien ta sama plyta!! eek sweatdrop *wskakooje pod fotel* to nie moja wina crying xd O_o... ej no sorry... nie chcialam az tak krzyczec.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:13 am
Lethiel Quili niee ja mam proste włosky xd kiedys baaaaaardzo chcialam mieć proste sad ale jak fryzjerka proobowala mi wyprostować. to sie poddała xd jak bylam malootka mialam loczki .. potem mialam takie.. niewiadomo co O_o .. i teraz tak od ok 2 lat znowu mi sie kręcic zaczely whee 3nodding .. tylko ze teraz mi to nie przeszkadza razz .. i chce zeby sie krecily jak najbardziej.. tylko niech sie puszyc przestana !! gonk xd ja codziennie wstaje o 6 i prostuje włosy nie nawidze gdy mi sie kreca neutral Bog mnie chyba takimi włosami skarał stare tak wogóle to yo ziomy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:14 am
Witam wszystkich. Co się dzieje? O czym gadacie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:14 am
witaj Setsu 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:16 am
Neilameane O_o... ej no sorry... nie chcialam az tak krzyczec..... ninja *wylazi spod fotelika* *przytuuuuuuuuul Neil* witaj Lorak.. witaj Yumi *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:17 am
Lorak Witam wszystkich. Co się dzieje? O czym gadacie ? kochanie!! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:17 am
Jezas, chyba bedzie trzeba nowy stickie urzadzic czy co, bo przeciez 12000 to gruba przesada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 10:18 am
*otwiera drziw z hukiem wchodzi emka* *stoi na rsodku, zamyka oczki dre jape* CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|