|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:22 am
opcy Lethiel opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :> bo ja jestem pieprzonym malkontentem... O_o .. hm.. oj przestań *glasq glasq* ninja *biegnie po slownik* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:25 am
opcy Lethiel opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :> bo ja jestem pieprzonym malkontentem... *przytula go i probuje pocieszyc....* *miedzy czasie zastanawia sie co znaczy byc malkomentem... sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:25 am
Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:26 am
agut Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) heyka *przytula* czemu nie nawidzisz fryzjerow?? bo wczoraj byłam i tak mi skróciła gościarka, że jeszcze mm i bym ją poszatkowała...a ja chciałam tylko koncówki podciąć....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:26 am
agut opcy Lethiel opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :> bo ja jestem pieprzonym malkontentem... *przytula go i probuje pocieszyc....* *miedzy czasie zastanawia sie co znaczy byc malkomentem... sweatdrop * nio wlasnie O_o ... *grzebie w szafce* gdzie ten cholerny slownik gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:27 am
Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:29 am
agut Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz teraz to ja tesh musze zapuszczać... stare stare (ale kucyk jeszcze jakoś moge zrobić)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:33 am
Quili agut Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz teraz to ja tesh musze zapuszczać... stare stare (ale kucyk jeszcze jakoś moge zrobić) Ja mialam bardzo krotkie razz Z tylu na zelu stawialam, a z przodu tylko mialam grzywke na skos razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:37 am
agut Quili agut Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz teraz to ja tesh musze zapuszczać... stare stare (ale kucyk jeszcze jakoś moge zrobić) Ja mialam bardzo krotkie razz Z tylu na zelu stawialam, a z przodu tylko mialam grzywke na skos razz z tą grzywką to witaj w klubie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:38 am
Quili agut Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz teraz to ja tesh musze zapuszczać... stare stare (ale kucyk jeszcze jakoś moge zrobić) Ja mialam bardzo krotkie razz Z tylu na zelu stawialam, a z przodu tylko mialam grzywke na skos razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:41 am
super dzień mam dzisiaj :/ w dodatku notka na bloga mi sie skasowała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:42 am
Quili agut Quili agut Lethiel Quili sieeemkaaa wszystkiiim (i hate fryzjer stare ) witaj Quili 4laugh *przytuuuuuuuul* a ja tylko czekam do poniedziałq zeby sie matoorki skończyly (gloopie przesądy stare ) i wreeeeeszcie do fryzjera gonk .. moosze je podciac.. bo mnie denerwooja xd ja tez bym sie chetnie znowu obciela, ale nie moge przed obozem, bo tam nie bede miala czasu se fryzury robic tylok szybko kucyka i rano biegac biggrin Teraz to musze zapuszczac razz teraz to ja tesh musze zapuszczać... stare stare (ale kucyk jeszcze jakoś moge zrobić) Ja mialam bardzo krotkie razz Z tylu na zelu stawialam, a z przodu tylko mialam grzywke na skos razz z tą grzywką to witaj w klubie smile hehe ja tylko jak wroce z obozu to na nowo grzywke robie i sie scinam razz Dlugie wlosy sa meczace a w lato szczegolnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:42 am
opcy Lethiel agut opcy bo ja jestem pieprzonym malkontentem... *przytula go i probuje pocieszyc....* *miedzy czasie zastanawia sie co znaczy byc malkomentem... sweatdrop * nio wlasnie O_o ... *grzebie w szafce* gdzie ten cholerny slownik gonk http://www.slownik-online.pl/kopalinski/B37B5C6D68E7B48CC12565D90045F9F9.php aaaaa.... dziekooje 3nodding whee jejq.. czooje sie doszkolona xd *przytuuuuuuuuuul* a ty nie maroodź !! :> *wlazi mu na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|