|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:14 am
*teraz to jestem glodny i zly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:15 am
opcy *teraz to jestem glodny i zly* masz batonika *podaje mu 3bita* czemu zly jestes??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:16 am
agut opcy *teraz to jestem glodny i zly* masz batonika *podaje mu 3bita* czemu zly jestes?? bo jestem humorzasty......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:17 am
Bootleg Knight Tec-Energy Mix of DJ Ricky T - Vegeta ""
sasiedzi ocipieja biggrin xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut opcy *teraz to jestem glodny i zly* masz batonika *podaje mu 3bita* czemu zly jestes?? Bo Polak głodny = Polak zły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy agut opcy *teraz to jestem glodny i zly* masz batonika *podaje mu 3bita* czemu zly jestes?? bo jestem humorzasty...... hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:18 am
opcy *teraz to jestem glodny i zly* *przytuuuula* nie bądź zly !! xd whee heart *podaje mu kanapoosie z nutellą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin agut opcy *teraz to jestem glodny i zly* masz batonika *podaje mu 3bita* czemu zly jestes?? Bo Polak głodny = Polak zły biggrin ale przeciez ma batonika xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:19 am
opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:20 am
opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... jak jestes zły to zaczni walic piescia w sciane ........... mnie to uspokaja blaugh a moj kolega łamie gługopisy ......... kupuje se co miesiac 50 z makro i codziennie ma nowy i jeszce kilka do łąmania zostaje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:20 am
Lethiel opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :> bo ja jestem pieprzonym malkontentem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... nio nie.. teraz jush nie nashekaj.. masz kanapoosie z nutellą i batonika i ciagle ci źle ?? :> a co jest nie tak??Wyzal sie nam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone opcy agut hehe no tak razz Wszamaj batona i sie uspokuj razz jakby to bylo takie proste........... jak jestes zły to zaczni walic piescia w sciane ........... mnie to uspokaja blaugh a moj kolega łamie gługopisy ......... kupuje se co miesiac 50 z makro i codziennie ma nowy i jeszce kilka do łąmania zostaje xd ja sie ucialem dzis na nagrywarce CD-RW jezeli cie to pocieszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|