|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:01 am
Lethiel agut Lethiel Falcone dokładnie ROk temu taki JA usiadł przy kompie właczył muzyke i postanowił sprawdzic strone ktora znalazł w najnowszym Mangazynie ..... no i wpisał www.go-gaia.com ........ zarejestrował sie i sie zakochał w tym forum ...... no i po roku nadal tu jestem wink crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee hehe mi tak eredin trul pare miesiecy i wkoncu sie zapisalam razz jak to dobshe mieć kogos takiego cio ci trooje whee xd inaczej bym tu nie trafila O_o ... xd ja tez....on mi trul a ja nie chcialam sie zapisac razz ale jakos dla swietego spokoju sie zapisalam i tak juz zostalo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:03 am
Lethiel BeeWolf ah myslałem ze jednak wink powodzenia młoda biggrin xp oj.. przyda mi sie O_o ... mam nadzieje na wiecej szcześcia jak rozumu blaugh xd nie dziekooje blaugh whee trzeba sie bylo uczyć gonk stressed xp a czemu twojego avka znowu ni ma ?? Bo go zniknołem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:03 am
Falcone Lethiel crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee wszyscy Weterani sa najczesciej z maja bo wtedy Mangazyn wyszedł z notką o Gaii whee 3nodding 3nodding 3nodding .. chociash... mi sie wydaalo.. ze ta notka to wyszla jak ja jush na gai bylam O_o ... dziiiwne ninja xd na poczatq wogoole nie wiedziałam o Polskiej gildi.. tylko sie kręcilam po amerykańskich forach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:06 am
Falcone Lethiel crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee wszyscy Weterani sa najczesciej z maja bo wtedy Mangazyn wyszedł z notką o Gaii whee tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Falcone Lethiel crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee wszyscy Weterani sa najczesciej z maja bo wtedy Mangazyn wyszedł z notką o Gaii whee 3nodding 3nodding 3nodding .. chociash... mi sie wydaalo.. ze ta notka to wyszla jak ja jush na gai bylam O_o ... dziiiwne ninja xd na poczatq wogoole nie wiedziałam o Polskiej gildi.. tylko sie kręcilam po amerykańskich forach xd ja tez przez dwa dni xd ......... a pozniej na chaterboxie był taki topic pogadajmy sobie jak ludzie juz nawet nie pamietam kto go załozył i MissTao dała tam linka do polskej gildi biggrin .......... no i wtedy zaczeła siem zabawa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel BeeWolf ah myslałem ze jednak wink powodzenia młoda biggrin xp oj.. przyda mi sie O_o ... mam nadzieje na wiecej szcześcia jak rozumu blaugh xd nie dziekooje blaugh whee trzeba sie bylo uczyć gonk stressed xp a czemu twojego avka znowu ni ma ?? Bo go zniknołem biggrin mhm... szczwane :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:08 am
opcy Falcone Lethiel crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee wszyscy Weterani sa najczesciej z maja bo wtedy Mangazyn wyszedł z notką o Gaii whee tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy....... opcy co ty masz na glowie?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:09 am
agut opcy co ty masz na glowie?? biggrin kwiatek....... to jest dowod na to ze glupota jednak kwitnie........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja zrobiłam inaczej xd .. zaloshylam na chatterboxie topic "mwhahah tajniacki topic do zbierania kasy" i wpisalam pierwszy post cos w stylu " hahaha !! bede tu bumpac a i tak nikt mnie nie zrozumie xd " i nagle.. "ja cie rozumiem razz " i link whee 3nodding whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy agut opcy co ty masz na glowie?? biggrin kwiatek....... to jest dowod na to ze glupota jednak kwitnie........ hehe...no chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
500W. mi w pokoiku robi umc umc umc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:10 am
opcy Falcone Lethiel crying heart to slodkie whee *przytuuuuuuul* mooj roczek minol 3 dni temu 3nodding 9 maja 3nodding .. dostalam linka od kolegi.. patshu.. "cio to ma być sweatdrop " "zarejestrooj sie" "ale po co gonk " "no rejestrooj sie !!! scream " nio i jestem whee heart whee wszyscy Weterani sa najczesciej z maja bo wtedy Mangazyn wyszedł z notką o Gaii whee tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy....... ja poczatkowo modem miałam xd ... lol.. co to byly za czasy.. strona sie 500 lat ładowała XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:10 am
opcy tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy....... ale wazne ze jestes teraz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:12 am
Falcone opcy tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy....... ale wazne ze jestes teraz wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:14 am
Falcone opcy tez przeczytalem te notke ale nie zalozylem konta bo nie mialem stalego lacza wtedy....... ale wazne ze jestes teraz wink Co racja to racja smile W sumie na Gaie zaciągneła mnie Ib smile "Loguj się siwaa" smile hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|