|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:23 am
ok ja zmykusiam wroce wieczorkiem ^^ Cya ^^ *przytula wszystkich i caluje..po policzkach...a Vykka sciska mocno az nie moze oddychac blaugh * papasie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:24 am
BizzyG co tam slychac ciekawego?? xd hehe....narazie wieje nuda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:25 am
Patrzcie kto przyszedł!Yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:25 am
VioLLeta ok ja zmykusiam wroce wieczorkiem ^^ Cya ^^ *przytula wszystkich i caluje..po policzkach...a Vykka sciska mocno az nie moze oddychac blaugh * papasie.. papatki!! *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:26 am
VioLLeta ok ja zmykusiam wroce wieczorkiem ^^ Cya ^^ *przytula wszystkich i caluje..po policzkach...a Vykka sciska mocno az nie moze oddychac blaugh * papasie.. papatki *przytuuula* 3nodding witaj Bizzy whee *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:27 am
agut BizzyG co tam slychac ciekawego?? xd hehe....narazie wieje nuda razz no wlasnie widze... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:28 am
Lethiel VioLLeta ok ja zmykusiam wroce wieczorkiem ^^ Cya ^^ *przytula wszystkich i caluje..po policzkach...a Vykka sciska mocno az nie moze oddychac blaugh * papasie.. papatki *przytuuula* 3nodding witaj Bizzy whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj Lethi wink *przytuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:29 am
witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:30 am
Lethiel witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Hejo Leth ^^ *przytula strajac sie nie zepsuć fryzurki* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:30 am
la la la.... xp kto pospiewa ze mna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Lethiel witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Hejo Leth ^^ *przytula strajac sie nie zepsuć fryzurki* whee whee ona jest niezniszczalna !!! scream heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG la la la.... xp kto pospiewa ze mna? ty sie lepiej pobaw w CNOTLIWĄ ZUZANNE i zacznij kuc na BIIIIIG TEST biggrin xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:33 am
M-Teen BizzyG la la la.... xp kto pospiewa ze mna? ty sie lepiej pobaw w CNOTLIWĄ ZUZANNE i zacznij kuc na BIIIIIG TEST biggrin xd domokun taaa..... juz lece xp za godzine bede pisac wypocine, ale coooo tam domokun la la la la la laaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|