|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:41 am
Letthiiiiiiiiiiiiiii Ratujjj *zszokowana Vi.* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:41 am
Lethiel M-Teen *koziolkuje do gildi* *nagle sie zatrzymuje, wtsaje i otrzepuje* SIEMKA FERAJNA *poprawia laura* Lethis liczny siggy z Azem ^^ ;3 dziekooje 4laugh whee heart *przytuuuuuuuuuul* witaj wink *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:42 am
opcy *siada na podlodze i buczy* *wskakooje mu na glowe* skombinooj mi wode do basenika whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:43 am
VioLLeta Letthiiiiiiiiiiiiiii Ratujjj *zszokowana Vi.* sweatdrop *podbiega do niej* cio sie stalo ??!! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:43 am
VioLLeta Letthiiiiiiiiiiiiiii Ratujjj *zszokowana Vi.* sweatdrop allboo juz nic.... *uspokaja sie..* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:44 am
Lethiel VioLLeta Letthiiiiiiiiiiiiiii Ratujjj *zszokowana Vi.* sweatdrop *podbiega do niej* cio sie stalo ??!! O.o aaa y w sumie... *zaglada wokolo* napisze Ci priva blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:45 am
VioLLeta VioLLeta Letthiiiiiiiiiiiiiii Ratujjj *zszokowana Vi.* sweatdrop allboo juz nic.... *uspokaja sie..* sweatdrop O_o .. eme.. oki xd a jush na pomoc leciałam !! scream heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:46 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd hej ;c) Cead *cmok* whee Ty nie masz stanika Oo Oj, gdzieś mi ukmnął XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:46 am
*ciagnie opcego za wlosy* nio cio s ta wodą sad ... pomoosh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:47 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd hej ;c) Cead *cmok* whee Ty nie masz stanika Oo Oj, gdzieś mi ukmnął XD ejj tu sa faceci! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:52 am
Nie...serio? Poza tobą nikt wcześniej tego nie zauważył XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:53 am
bu... z nikąd pomocy sad *siada smootna na brzegu pustego basenika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nie...serio? Poza tobą nikt wcześniej tego nie zauważył XD no i dobrze- dobry pretekst nie jest zły XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*spisuje zdanie z matmy* >w< *pisu, pisu* Now playing: ja do Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:55 am
Lethiel bu... z nikąd pomocy sad *siada smootna na brzegu pustego basenika* nie smutaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|