|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:31 am
LP_PL No co mialem formata, a ja uwielbiam UT, po za tym pierwsza jest naj. blaugh zbyt osobicie traktujesz moje miny...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:31 am
VioLLeta Lavagetas_heqetai i ja Ciebie tez witam serdecznie *krzywo sie patrzy na niego stare a raczej na jego nos...* Witaj ^^ *podaje lapke*witam witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:32 am
Lethiel wroocilam 4laugh witaj Pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuuuul ogromniasty* *wskakooje do zaglonionego baseniq* *znowu proobooje uniesc lopate zawalona glonami* gonk PIekna!! nie rob tego!! to nie ty powinnas lecz faceci stare *krzyczy scream na plec meska* wylaz z stad! prooosze Lethiii ^^ *oblewa ja woda* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:32 am
Lethiel wroocilam 4laugh witaj Pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuuuul ogromniasty* *wskakooje do zaglonionego baseniq* *znowu proobooje uniesc lopate zawalona glonami* gonk moze ja Ci pomoge slonko xd wyskakuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:33 am
*puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:34 am
Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd no ba............ cala plyta jest git.......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:35 am
opcy Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd no ba............ cala plyta jest git.......... 3nodding Niestety nie miałam przyjemności jej wysłuchania w całości 3nodding Ale kurde balans nadrobię to ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:36 am
VioLLeta Lethiel wroocilam 4laugh witaj Pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuuuul ogromniasty* *wskakooje do zaglonionego baseniq* *znowu proobooje uniesc lopate zawalona glonami* gonk PIekna!! nie rob tego!! to nie ty powinnas lecz faceci stare *krzyczy scream na plec meska* wylaz z stad! prooosze Lethiii ^^ *oblewa ja woda* blaugh *otrzepooje sie z wody* mrrrruuuuuu !! 4laugh whee *wychodzi wyciagnieta w sieci* whee *zaglada do baseniq* nio.. teraz przydaloby sie to woda zapelnic 3nodding witaj Deli 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:37 am
Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd hej ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:37 am
Lethiel VioLLeta Lethiel wroocilam 4laugh witaj Pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuuuul ogromniasty* *wskakooje do zaglonionego baseniq* *znowu proobooje uniesc lopate zawalona glonami* gonk PIekna!! nie rob tego!! to nie ty powinnas lecz faceci stare *krzyczy scream na plec meska* wylaz z stad! prooosze Lethiii ^^ *oblewa ja woda* blaugh *otrzepooje sie z wody* mrrrruuuuuu !! 4laugh whee *wychodzi wyciagnieta w sieci* whee *zaglada do baseniq* nio.. teraz przydaloby sie to woda zapelnic 3nodding witaj Deli 4laugh *przytuuuuuuul* Pis ^^v *uściiiiiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:38 am
Lavagetas_heqetai Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd hej ;c) Cead *cmok* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:38 am
*koziolkuje do gildi* *nagle sie zatrzymuje, wtsaje i otrzepuje* SIEMKA FERAJNA *poprawia laura*
Lethis liczny siggy z Azem ^^ ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:40 am
*siada na podlodze i buczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:40 am
M-Teen *koziolkuje do gildi* *nagle sie zatrzymuje, wtsaje i otrzepuje* SIEMKA FERAJNA *poprawia laura* Lethis liczny siggy z Azem ^^ ;3 dziekooje 4laugh whee heart *przytuuuuuuuuuul* witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:41 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *puff* Feel good....ha-ha-ha-ha-ha! Gorillaz wymiatają ^^ Avsko xd hej ;c) Cead *cmok* whee Ty nie masz stanika Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|