|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:29 am
Ozzwald Vykk Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd twisted nie bedzie mi tu meda lazic i mowic ze biblai jest ksiega prawdziwa.. i ze bog nas kocha... tak naprawde bog nasz wszystkich oklamuje... mowi nam ze szatan jest zly a wielu w to wierzy... twisted ja sienie wypowiadam na ten temat. .. . . stare Vykk cos wie co ja tam mysle... stare blaugh eeh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:30 am
Ozzwald Vykk Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd twisted nie bedzie mi tu meda lazic i mowic ze biblai jest ksiega prawdziwa.. i ze bog nas kocha... tak naprawde bog nasz wszystkich oklamuje... mowi nam ze szatan jest zly a wielu w to wierzy... twisted ... eek .... tak jest! nie inaczej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:30 am
Lorak Pewnie ze mam i sie ze mna nie kluc xd no to w takim razie zaloz xd ha! i widziesz, nie mozesz bo nei masz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:31 am
Ozzwald Vykk Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd twisted nie bedzie mi tu meda lazic i mowic ze biblai jest ksiega prawdziwa.. i ze bog nas kocha... tak naprawde bog nasz wszystkich oklamuje... mowi nam ze szatan jest zly a wielu w to wierzy... twisted xd xd xd źli źli jechowi !!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:32 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Pewnie ze mam i sie ze mna nie kluc xd no to w takim razie zaloz xd ha! i widziesz, nie mozesz bo nei masz blaugh Nie chodzi o to ze nie maa. Chodzi o to ze nie chce mi sie ich zakladac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:33 am
VioLLeta Ozzwald Vykk Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd twisted nie bedzie mi tu meda lazic i mowic ze biblai jest ksiega prawdziwa.. i ze bog nas kocha... tak naprawde bog nasz wszystkich oklamuje... mowi nam ze szatan jest zly a wielu w to wierzy... twisted ja sienie wypowiadam na ten temat. .. . . stare Vykk cos wie co ja tam mysle... stare blaugh eeh blaugh ..wlasnie przeczytaj moaj prace na religie ktora jest umieszczona.... tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:34 am
Ej na serio nie widze u siebie zadnej reklamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:34 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Pewnie ze mam i sie ze mna nie kluc xd no to w takim razie zaloz xd ha! i widziesz, nie mozesz bo nei masz blaugh Nie chodzi o to ze nie maa. Chodzi o to ze nie chce mi sie ich zakladac xd jaaaaasne blaugh kochanie bo wejde na twoj profil blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:35 am
Setsuna Dragonclaw jaaaaasne blaugh kochanie bo wejde na twoj profil blaugh ninja nie wejdziesz nie bo ja ciagle na nim jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:36 am
Lorak Ej na serio nie widze u siebie zadnej reklamy Ale mi chodzilo o ciebie stare !!! Zaraz wracam(ide odniesc koledze zeszyty) Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:37 am
Lorak Setsuna Dragonclaw jaaaaasne blaugh kochanie bo wejde na twoj profil blaugh ninja nie wejdziesz nie bo ja ciagle na nim jestem xd ale niedlugo idziesz na angielski ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:38 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw jaaaaasne blaugh kochanie bo wejde na twoj profil blaugh ninja nie wejdziesz nie bo ja ciagle na nim jestem xd ale niedlugo idziesz na angielski ninja nawet wczesniej zejde bo matka sie bedzie pluc wiec niedlugo schodze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|