|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:19 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw whee kochany jestes :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* ja ciebie tesh whee heart O kochanie widze ze znowu zalozylas ta czapke xd i w koncu wyszlo kim naprawde jestem ninja kochanie... ninja tak ?? wink ja zaraz tez moge zalozyc inne ciuchy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:19 am
VioLLeta Wtiaj slicznaaaaaaa 4laugh *przytula* Witaj opcy *podaje lapke* ^^ witaj Vio whee whee whee *tuuuuuuuli* 4laugh fajne ciooshki whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:20 am
Ozzwald Lorak Ozzwald Lorak Ozzwald ale dajesz sie wykorzystac.... widac kto w tym zwiazku dominuje... wink Ozzwald fajna przynajmniej jest zaplata za to wszystko xd w nagrode mozesz pozmywac ? wink I do tego posprzatac wiesz jaka jazda xd wporzo... zamienil bym sie z toba... xd nie dam domokun domokun moj odkurzacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:20 am
Lethiel VioLLeta Wtiaj slicznaaaaaaa 4laugh *przytula* Witaj opcy *podaje lapke* ^^ witaj Vio whee whee whee *tuuuuuuuli* 4laugh fajne ciooshki whee 3nodding eeh ^^ a mowia ze mi brzydko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:21 am
VioLLeta Lethiel VioLLeta Wtiaj slicznaaaaaaa 4laugh *przytula* Witaj opcy *podaje lapke* ^^ witaj Vio whee whee whee *tuuuuuuuli* 4laugh fajne ciooshki whee 3nodding eeh ^^ a mowia ze mi brzydko xd dziady domokun !!! spoodniczka ladna 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:22 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw whee kochany jestes :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* ja ciebie tesh whee heart O kochanie widze ze znowu zalozylas ta czapke xd i w koncu wyszlo kim naprawde jestem ninja kochanie... ninja tak ?? wink ja zaraz tez moge zalozyc inne ciuchy wink ale tu nei ma ciuchow in... a nie wazne xd nawet rozkoof nie masz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:24 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw whee kochany jestes :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* ja ciebie tesh whee heart O kochanie widze ze znowu zalozylas ta czapke xd i w koncu wyszlo kim naprawde jestem ninja kochanie... ninja tak ?? wink ja zaraz tez moge zalozyc inne ciuchy wink ale tu nei ma ciuchow in... a nie wazne xd nawet rozkoof nie masz ninja jak to nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:24 am
herjka tym co dotarli i narka tym co poszli... stare
nie bylo mnie przy kompie wybaczcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:25 am
Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:26 am
Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:26 am
Vykk herjka tym co dotarli i narka tym co poszli... stare nie bylo mnie przy kompie wybaczcie witaj wink *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:27 am
Pewnie ze mam i sie ze mna nie kluc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:28 am
Vykk Ozzwald Jechowy mnie wlasnie naszedl... to sobie pogadalismy o bibli.... chyba sie na mnie obrazil... blaugh tak trzymaj xd twisted nie bedzie mi tu meda lazic i mowic ze biblai jest ksiega prawdziwa.. i ze bog nas kocha... tak naprawde bog nasz wszystkich oklamuje... mowi nam ze szatan jest zly a wielu w to wierzy... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|