|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:56 am
Illune Vykk Illune Czesc wam 3nodding whee The Cranberries heart hejka....wiesz co...przypominasz mi kogos z ta fryzurka xp kogo...? whee tak z deczka prinee...tylko ona miala siwe dredy no i wtedy jeszcze nie bylo pajaczkow xp xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:57 am
Sir_Snajper yo agusia!! *caluje aczki* *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:57 am
Witam nowo przybylych ^^ boszeszzzz jak ja wygladam sweatdrop blee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:58 am
Vykk Illune Vykk Illune Czesc wam 3nodding whee The Cranberries heart hejka....wiesz co...przypominasz mi kogos z ta fryzurka xp kogo...? whee tak z deczka prinee...tylko ona miala siwe dredy no i wtedy jeszcze nie bylo pajaczkow xp xd whee hm.. zastanowmy sie dlaczego... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Illune Vykk Illune Czesc wam 3nodding whee The Cranberries heart hejka....wiesz co...przypominasz mi kogos z ta fryzurka xp kogo...? whee tak z deczka prinee...tylko ona miala siwe dredy no i wtedy jeszcze nie bylo pajaczkow xp xd whee I tak je za niedlugo zmienie niech tylko uzbieram kase whee Lubie zmiany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wrzuca addika do lodoofki i wchodzi do karabinu snajperskiego* addik i ja zegnamy wszystkich exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Witam nowo przybylych ^^ boszeszzzz jak ja wygladam sweatdrop blee ta kiecka ci nie pasuje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Witam nowo przybylych ^^ boszeszzzz jak ja wygladam sweatdrop blee heyka *cmok w polik* a co ci sie nie podoba??Widzialas mnie ostatnio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:59 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich znanych mi i nie znanych. A szczeg쮩e gorąco witam moją kochaną SETSU heart heart no hejka kochanie kiedy napiszesz dalszy ciag o 31? i kiedy umiescisz to na blogu?! wink Co do napisania to nie barzdzo wiem razz a do umieszczenia to w ogule pewien nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:00 am
Ozzwald Vykk Illune Vykk Illune Czesc wam 3nodding whee The Cranberries heart hejka....wiesz co...przypominasz mi kogos z ta fryzurka xp kogo...? whee tak z deczka prinee...tylko ona miala siwe dredy no i wtedy jeszcze nie bylo pajaczkow xp xd whee hm.. zastanowmy sie dlaczego... biggrin xd hmmm...bo to ona tylko w innym wcieleniu buahahahahaahaha*demoniczny smiech* xd ..no w sumie to calkiem mozliwe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:00 am
Sir_Snajper *wrzuca addika do lodoofki i wchodzi do karabinu snajperskiego* addik i ja zegnamy wszystkich exclaim papatki *cmokas w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:01 am
Sir_Snajper *wrzuca addika do lodoofki i wchodzi do karabinu snajperskiego* addik i ja zegnamy wszystkich exclaim narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 6:01 am
Sir_Snajper *wrzuca addika do lodoofki i wchodzi do karabinu snajperskiego* addik i ja zegnamy wszystkich exclaim papapus ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|