|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:23 am
VioLLeta i ja witam ^^ *podaje lapke* i wszyscy sie witaja ... i tak przez najblizzrze 2 strony xd blaugh ps .... chwilowo mialem niedooboor neta ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:23 am
my się chyba jeszcze nie znamy ninja jestem Setsuna Dragonclaw, czarodziejka ninja czy u was tez jest taka paskudna pogoda co u mnie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:24 am
a jak tam kampania przeciwkurzowa??? jestem alergikiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:25 am
stare Cześc ludziska, jestem rozbity.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:25 am
Setsuna Dragonclaw my się chyba jeszcze nie znamy ninja jestem Setsuna Dragonclaw, czarodziejka ninja czy u was tez jest taka paskudna pogoda co u mnie? ninja tia stare deszcz grad i znowu mocny bardzo deszcz po chwili sloneczko i od nowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:26 am
BeeWolf_san stare Cześc ludziska, jestem rozbity. czesc Bee... a co sie stalo? Vykk: to u mnei jeszcze nie jest najgorzej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:28 am
Yo! Powrocilem! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY??? crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:28 am
Setsuna Dragonclaw my się chyba jeszcze nie znamy ninja jestem Setsuna Dragonclaw, czarodziejka ninja czy u was tez jest taka paskudna pogoda co u mnie? ninja paskudna to znaczy jaka?? pada?? ja lunie jak pada mi rowniez jest milo, Snajper jestem i jestem snajperem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:29 am
LP_PL Yo! Powrocilem! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY??? crying sad hej hejka Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:29 am
BeeWolf_san stare Cześc ludziska, jestem rozbity. hej *przytula* co ze co? rozbity? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:30 am
LP_PL Yo! Powrocilem! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY??? crying sad uzbroj sie w cierpliwosc blaugh a tak w ogole to witka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:31 am
Setsuna Dragonclaw BeeWolf_san stare Cześc ludziska, jestem rozbity. czesc Bee... a co sie stalo? Powiem ci tak, jestem porostu głupi. Tak niezaprzeczalnie jestem głupi bardzo crying ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:31 am
Vykk ktos wie jaki symbol maja 2 nozkowe diody led poid IRDA'e albo jak przylutowac znowu do sciezki punkt lutowniczy stare wie ktos?? sweatdrop czyli jednak nikt nie wie xp bo glucha cisza.... Bee ty dotarles i jestes troche starszy moze bedziesz wiedzial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:32 am
LP_PL Yo! Powrocilem! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY??? crying sad Nie wiem ale mnie tez zaczynaja wkurzac, mam ogromne problemy z napisaniem postu bo mi jakies bledy wyskakuja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:32 am
BeeWolf_san Setsuna Dragonclaw BeeWolf_san stare Cześc ludziska, jestem rozbity. czesc Bee... a co sie stalo? Powiem ci tak, jestem porostu głupi. Tak niezaprzeczalnie jestem głupi bardzo crying ... xp co znowu przeskrobales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|