|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:58 am
LP_PL Pa pa!!! Ja lece, wroce pozniej,jak zwykle!!! wink narka Addik...nie przekrecaj mi ksywki blaugh bo mi nie pasuje do mojego slownika blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:59 am
Falcone dobra ja narazie znikam miło sie gadało .......... zegnam wszytkich .... narazie *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:00 am
Vykk LP_PL Pa pa!!! Ja lece, wroce pozniej,jak zwykle!!! wink narka Addik...nie przekrecaj mi ksywki blaugh bo mi nie pasuje do mojego slownika blaugh ok .... wiedzialem ze cos mash podwoojnie tak jak ja ... ale zapomnialem co sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:00 am
Vykk co to??...az tak sie za mna stesknilas??ciekawe dlaczego?? a nie moge? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:03 am
VioLLeta Vykk co to??...az tak sie za mna stesknilas??ciekawe dlaczego?? a nie moge? stare mozesz mozesz blaugh Addik...wiesz vvyk raczej nie pasuje do mnie a z vykk'a mozna zrobic wg mojego slownika Vykkurwistego gracza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:03 am
LP_PL Pa pa!!! Ja lece, wroce pozniej,jak zwykle!!! wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:10 am
ale cisza na gai .... stare
proponuje ktos jakis temaciq question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:11 am
Addik ale cisza na gai .... stare proponuje ktos jakis temaciq question ja nie umiem wymyslac...hmm....czekam na propozycje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:13 am
Addik ale cisza na gai .... stare proponuje ktos jakis temaciq question hmmm...nie mam tematow chyba ze ktos wie jaki symbol maja 2 nozkowe diody led poid IRDA'e albo jak przylutowac znowu do sciezki punkt lutowniczy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:19 am
i ja witam ^^ *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 5:22 am
Vykk Addik ale cisza na gai .... stare proponuje ktos jakis temaciq question hmmm...nie mam tematow chyba ze ktos wie jaki symbol maja 2 nozkowe diody led poid IRDA'e albo jak przylutowac znowu do sciezki punkt lutowniczy stare wie ktos?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|