|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:29 am
Falcone Lethiel ojej.. jakis ty slodki :> 4laugh *przewraca i przytuuuuuuuuula* xd za miłe gadanie dostajesz przytulanie xd xd *tuli tuuuli* 4laugh xd Kiray .. biesh czerwona !! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:29 am
VioLLeta Sir_Snajper milo mi *zawstydzila sie* Vi. jestem albo Madzia blaugh Jak Tam leci? ^^ mi tez jest milo 3nodding strasznie sie nudze(tzn. bladze myslami) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:30 am
Kiray no to teraz daliscie mi do myslenia z tymi wedkami. Ja sie nastawilem na kupno tej za 2400g aleteraz to juz sam nie wiem ja zaluje ze kupilem ta najdrozsza ... distance rod ... bo ma poszezone tylko u goory ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:30 am
Addik LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop eek nie .... co on zrobil .... buhahhaaaa *turla sie po podlodze ze smiechu * *stoi obok niego i robi mu fotki xd * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:31 am
Addik LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop eek nie .... co on zrobil .... buhahhaaaa *turla sie po podlodze ze smiechu * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:31 am
Sir_Snajper VioLLeta Sir_Snajper milo mi *zawstydzila sie* Vi. jestem albo Madzia blaugh Jak Tam leci? ^^ mi tez jest milo 3nodding strasznie sie nudze(tzn. bladze myslami) blaugh a kto sie nie nudzi... stare i to maja byc wakacje... skad jestes? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:32 am
VioLLeta Addik LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop eek nie .... co on zrobil .... buhahhaaaa *turla sie po podlodze ze smiechu * *stoi obok niego i robi mu fotki xd * blaugh proshu odbitki xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:33 am
Addik LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop eek nie .... co on zrobil .... buhahhaaaa *turla sie po podlodze ze smiechu * *dolancza sie do Addika, i tez sie turla po podlodze* no nawet ci pasuje - joke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:33 am
Chcialbym sie ubrac ale te ERRORY!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:36 am
LP_PL Chcialbym sie ubrac ale te ERRORY!!! crying Nie ubieraj sie wkoncu niedlugo wakacje i wszyscy tak beda ubrani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:37 am
VioLLeta Sir_Snajper VioLLeta Sir_Snajper milo mi *zawstydzila sie* Vi. jestem albo Madzia blaugh Jak Tam leci? ^^ mi tez jest milo 3nodding strasznie sie nudze(tzn. bladze myslami) blaugh a kto sie nie nudzi... stare i to maja byc wakacje... skad jestes? ^^ Stargard a gg jest biggrin jak chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray LP_PL Chcialbym sie ubrac ale te ERRORY!!! crying Nie ubieraj sie wkoncu niedlugo wakacje i wszyscy tak beda ubrani ja nie blaugh a mozna byc tu zupelnie nagim? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O tak mi lepiej Tamta fryzura mi sie niespodobala! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:38 am
LP_PL O tak mi lepiej Tamta fryzura mi sie niespodobala! blaugh niuu lepiej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:39 am
VioLLeta Kiray LP_PL Chcialbym sie ubrac ale te ERRORY!!! crying Nie ubieraj sie wkoncu niedlugo wakacje i wszyscy tak beda ubrani ja nie blaugh a mozna byc tu zupelnie nagim? blaugh no niestety nie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|