|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:17 am
VioLLeta Addik VioLLeta Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj..moze chociaz Ty mnie tu zauwazysz? ehz... *podaje lapke*oo ... czesc ... znaczy sie ... ja cie zauwazylem xd chcesz moge cie poczestowac salatka owocowa = pokrojone baanny + bita smietana ^^ eeh nawet nie powiesz nic co do mego nowego image? blaugh a no fajnie wyglodash ... nie powiem .... tak wypas ... a jednoczesnie skromnie .... jak skonczysz to wrzycish mi fote na maila question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:18 am
F5,F5,F5,F5,F5.............*warjuje*!!! Czemu tylko ja nie moge sie ubrac?!?!?! crying gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:18 am
Lethiel Kiray Ktora wedke jest najlepiej kupic ta za 2400g czy ta drozsza?? ja najbardziej loobie ta czerwoną 3nodding whee he he .......... ja tez wink .......... ale nie za kolor xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:20 am
LP_PL F5,F5,F5,F5,F5.............*warjuje*!!! Czemu tylko ja nie moge sie ubrac?!?!?! crying gonk crying gonk moze dlatego ze jak wybierash ubranqa to zapominash nacisnac save chanages ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:22 am
Falcone Lethiel ninja *łapie sie lapkami zyrandola* *puszcza sie i spada na Falcone* *pac go poducha* blaugh *z pod poduchy* ahh..... mam nadzieje ze miałas miekkie londowanie stare mieciooteńkie whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:23 am
Falcone Lethiel Kiray Ktora wedke jest najlepiej kupic ta za 2400g czy ta drozsza?? ja najbardziej loobie ta czerwoną 3nodding whee he he .......... ja tez wink .......... ale nie za kolor xp oczywiście ze nie za kolor stare xd najwygodniej sie nia lowi ;] .. zasiega czerwonych lini ma w sam raz 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:23 am
Sir_Snajper milo mi *zawstydzila sie* Vi. jestem albo Madzia blaugh Jak Tam leci? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:25 am
Lethiel Falcone Lethiel ninja *łapie sie lapkami zyrandola* *puszcza sie i spada na Falcone* *pac go poducha* blaugh *z pod poduchy* ahh..... mam nadzieje ze miałas miekkie londowanie stare mieciooteńkie whee xd ciesze sie ze mogłem pomoc madam ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:25 am
Falcone Lethiel Falcone Lethiel ninja *łapie sie lapkami zyrandola* *puszcza sie i spada na Falcone* *pac go poducha* blaugh *z pod poduchy* ahh..... mam nadzieje ze miałas miekkie londowanie stare mieciooteńkie whee xd ciesze sie ze mogłem pomoc madam .......... ojej.. jakis ty slodki :> 4laugh *przewraca i przytuuuuuuuuula* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:26 am
Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:28 am
Lethiel ojej.. jakis ty slodki :> 4laugh *przewraca i przytuuuuuuuuula* xd za miłe gadanie dostajesz przytulanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no to teraz daliscie mi do myslenia z tymi wedkami. Ja sie nastawilem na kupno tej za 2400g aleteraz to juz sam nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop eek nie .... co on zrobil .... buhahhaaaa *turla sie po podlodze ze smiechu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:29 am
LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop ja osobiscie nie przepadam za tym fryzem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:29 am
LP_PL Jak wam sie podoba moj nowy fryz?? sweatdrop ....yy.. ... .. .. . .moze byc... aleubierz sie!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|