|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:09 am
eeh chyba nikt mnie niewidzi... to pojde lowic rybki neutral chyba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:10 am
Ozzwald Falcone Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream upssss *na podłoge upada proca* ojejku ciekawe skad to sie tu wzieło ........ a zostawie ja tu moze komus sie przyda xd hm.. jak to dziala... *birze proce, wkada kamien naciaga, i strzela sobie w oko* crying i juz po polowaniu... ninja *łapie sie lapkami zyrandola* *puszcza sie i spada na Falcone* *pac go poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki* elo wszystkim ... xd Wita *i szarpie za wloski* kielbaska kiedy nooooo? blaugh zartowalam ^^ *przytula*baaa... ta znowu o kielbasach .... yyy .... crying a snajper niema nawet kanapek ze soba crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktora wedke jest najlepiej kupic ta za 2400g czy ta drozsza??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:11 am
Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj..moze chociaz Ty mnie tu zauwazysz? ehz... *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:11 am
Czy ktos wie co sie stalo z opcym?? To az dziwne ze wczoraj nawet na chwile nie wszedl! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:12 am
Lethiel ninja *łapie sie lapkami zyrandola* *puszcza sie i spada na Falcone* *pac go poducha* blaugh *z pod poduchy* ahh..... mam nadzieje ze miałas miekkie londowanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:13 am
VioLLeta Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj..moze chociaz Ty mnie tu zauwazysz? ehz... *podaje lapke*oo ... czesc ... znaczy sie ... ja cie zauwazylem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:15 am
Addik VioLLeta Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj..moze chociaz Ty mnie tu zauwazysz? ehz... *podaje lapke*oo ... czesc ... znaczy sie ... ja cie zauwazylem xd chcesz moge cie poczestowac salatka owocowa = pokrojone baanny + bita smietana ^^ eeh nawet nie powiesz nic co do mego nowego image? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:16 am
LP_PL Czy ktos wie co sie stalo z opcym?? To az dziwne ze wczoraj nawet na chwile nie wszedl! eek pewnie dostal spazmo shizooff podczas ogladania katalogu bielizny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Sir_Snajper *wystrzelil sie z karabinu snajperskiego i zatrzymuje sie na scianie* witam wszystkich *gleboki uklon* witaj..moze chociaz Ty mnie tu zauwazysz? ehz... *podaje lapke*jestem otwarty na wszystkich biggrin my sie chyba jeszcze nie znamy Snajper jestem *caluje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Czy ktos wie co sie stalo z opcym?? To az dziwne ze wczoraj nawet na chwile nie wszedl! eek powodow moze byc wiele... awaria netu, awaria kompa... siezdz i i sie uczy, moze siedzi i poprawia swoja prace lub cos w ten kanon...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:17 am
Kiray Ktora wedke jest najlepiej kupic ta za 2400g czy ta drozsza?? ja najbardziej loobie ta czerwoną 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|