|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:02 am
Kiray Witam wszystkich macie moze problem z profilem? Ja nie moge w niego wejsc sad Nie masz pojecia jak bym chcial sie ubrac! Yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:04 am
Witaj Kiray ^^ i Falcone..po raz drugi xp *je pokrojone banany z bita smietana*...chce ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel LP_PL Ej ja tu tez jestem gonk crying chcesz byc zaciągnięty za wlosy do jaskini O_o?? wiesz trzeba byc tolerancyjnym kazde ma inne preferencje seksualne xp Nie wiem jak ty, ale ja wole dziewczyny!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Witam wszystkich macie moze problem z profilem? Ja nie moge w niego wejsc sad ja od wczoraj nie moge otworzyc blueboxa..... i ogolnie cos jest nie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wybiega z lodoofki*
elo wszystkim ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:05 am
Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream upssss *na podłoge upada proca* ojejku ciekawe skad to sie tu wzieło ........ a zostawie ja tu moze komus sie przyda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream eek .... gonk *trzyma sie kurczowo chwiejacego zyradola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel LP_PL Lethiel LP_PL Ej ja tu tez jestem gonk crying chcesz byc zaciągnięty za wlosy do jaskini O_o?? Zalezy czy ty bedziesz ciagnac?? wink eme.. ale ja slaba kobitka jestem blaugh po za tym.. ja jush swojego mam xd Ja ci troche pomoge,dobrego nigdy za wiele blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:06 am
Falcone Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream upssss *na podłoge upada proca* ojejku ciekawe skad to sie tu wzieło ........ a zostawie ja tu moze komus sie przyda xd eek zdrajca !!!!!! scream xd domokun *rzoot w niego zaroowką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:06 am
Addik *wybiega z lodoofki* elo wszystkim ... xd Wita *i szarpie za wloski* kielbaska kiedy nooooo? blaugh zartowalam ^^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:07 am
Falcone Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream upssss *na podłoge upada proca* ojejku ciekawe skad to sie tu wzieło ........ a zostawie ja tu moze komus sie przyda xd hm.. jak to dziala... *birze proce, wkada kamien naciaga, i strzela sobie w oko* crying i juz po polowaniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:07 am
LP_PL Nie wiem jak ty, ale ja wole dziewczyny!!! xd no ja tez whee ...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 4:08 am
*macha z zyrandola tym cio przybyli* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *wybiega z lodoofki* elo wszystkim ... xd Czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Falcone Ozzwald *bierze kamienie z podlogi i rzuca w zyrandol by ten spadl na ziemie* UGABUGA! scream upssss *na podłoge upada proca* ojejku ciekawe skad to sie tu wzieło ........ a zostawie ja tu moze komus sie przyda xd hm.. jak to dziala... *birze proce, wkada kamien naciaga, i strzela sobie w oko* crying i juz po polowaniu... wiedziałem ze mogłem wziasc instrukcje obsługi sweatdrop ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|