|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:39 am
Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:41 am
Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. witaj 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:42 am
Ozzwald Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. czesc... biggrin witam bladą twarz ................. masz jakołs indianską ksywe question ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:43 am
Falcone Ozzwald Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. czesc... biggrin witam bladą twarz ................. masz jakołs indianską ksywe question ........ nie... ja jestem jaskiniowcem nie indianinem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:43 am
Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. Yo!(ponownie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:44 am
Lethi hihi *smieje sie po cichu* ciekawe czy Vykk mnie pozna blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:46 am
VioLLeta Lethi hihi *smieje sie po cichu* ciekawe czy Vykk mnie pozna blaugh sweatdrop nio coosh.. patrząc na twooj nick..i czcionke xd .. poznac to pozna blaugh 3nodding hehe.. ale pewnie sie tajniacko zdziwi jak avka zobaczy ninja :> whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:47 am
Lethiel Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. witaj 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee xd czesc blondyna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:49 am
Falcone Lethiel Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. witaj 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee xd czesc blondyna wink redface ... ojeq.. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:50 am
Lethiel Falcone aha........... zmyliło mnie pi i fryzura .......... sweatdrop .........Jaskiniowcy maja fajnie ...... buh pałką jakąś laske w głowe i zaciagaja do siebie za włosy ....... tja.. wyjatkowo slodkie sweatdrop xd nie słodkie ........... hmm tylko proste i bezposrednie ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:53 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Falcone aha........... zmyliło mnie pi�rko i fryzura .......... sweatdrop .........Jaskiniowcy maja fajnie ...... buh pałką jakąś laske w głowe i zaciagaja do siebie za włosy ....... tja.. wyjatkowo slodkie sweatdrop xd to bardzo rhomantyczne.... *patrzy na Lethiel... potem na swoja jaskinie, a nastepnie na pale; blysk w oku* biggrin O_o ... piiiiiiiiiiiiiiisk !!! xd nie patsh tak na mnie :> *prefumuje sie davidoffem* to ja zwabi... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|