|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:26 am
Lethiel VioLLeta eeh musze pozbierac kase na fryzjeraaa crying aa chce sobie doczepic bym miala dluzsze ^^ a ile ci brakooje ?? wink 100.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:26 am
LP_PL Kukus LP_PL Nie wiesz, ze ja sie czepiam wszystkiego co mi sie nie podoba, dlatego boje sie o moj pobyt tutaj sweatdrop blaugh wink i powiem ci, że nie są to bezpodstawne obawy sweatdrop Ja nigdy nie rzucam slow na wiatr, lecz co mam poradzic, taki juz wredny nieraz jestem sweatdrop wredny to nie jest odpowiednie słowo... użyłbym innego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:27 am
VioLLeta Lethiel VioLLeta eeh musze pozbierac kase na fryzjeraaa crying aa chce sobie doczepic bym miala dluzsze ^^ a ile ci brakooje ?? wink 100.. crying to juz ci nie brakuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:28 am
LP_PL VioLLeta Lethiel VioLLeta eeh musze pozbierac kase na fryzjeraaa crying aa chce sobie doczepic bym miala dluzsze ^^ a ile ci brakooje ?? wink 100.. crying to juz ci nie brakuje wink hm.. to teraz ma jush 200 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:29 am
yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:30 am
VioLLeta yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop Mi nie musisz! Taki mily gest(raz sie chociaz wysile) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop ale Dziekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop nie musish oddawać wink .. 100 tio nie jest taka dusha soomka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:31 am
Lethiel VioLLeta yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop nie musish oddawać wink .. 100 tio nie jest taka dusha soomka 3nodding To dalismy jej 200 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:34 am
uuuuuhuhu *patrzy na swe wloski 3nodding uuuhuhuuh* i jak? ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:34 am
VioLLeta VioLLeta yy kiedy ja wam to pooddaje?! neutral help?! .... sweatdrop ale Dziekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje ^^ heart mruuu.. whee takie wloski .. tylkom blond .. mialam zanim fryzoorke zmienilam whee 3nodding tak.. tak.. dobry wyboor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:36 am
VioLLeta uuuuuhuhu *patrzy na swe wloski 3nodding uuuhuhuuh* i jak? ^^ blaugh bardzo ladne mi tez sie podobaja ..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:38 am
.............. Witam wszytkich ninja .................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:38 am
Falcone .............. Witam wszytkich ninja ................. witam szanownego pana..... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|