|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:56 am
VioLLeta LP_PL *mowi glosno: UUUUUUUUUUuuuuuuuuu* blaugh no co? ^^ do starszych trzeba z szacunkiem blaugh a nie jakies yo yo ee co to jest? blaugh gonk Nie no lepiej jak do dzieci"*macha lapka na przywitanie*"(mozna czesc, cze....nie trzeba YO,Elo....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:57 am
LP_PL VioLLeta LP_PL *mowi glosno: UUUUUUUUUUuuuuuuuuu* blaugh no co? ^^ do starszych trzeba z szacunkiem blaugh a nie jakies yo yo ee co to jest? blaugh gonk Nie no lepiej jak do dzieci"*macha lapka na przywitanie*"(mozna czesc, cze....nie trzeba YO,Elo....) sweatdrop ... argh.. *rzooca mu w twarz poduszka* xp xd nie czepiaj sie.. kashdy wita sie tak jak mu sie podoba blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:58 am
Lethiel LP_PL VioLLeta LP_PL *mowi glosno: UUUUUUUUUUuuuuuuuuu* blaugh no co? ^^ do starszych trzeba z szacunkiem blaugh a nie jakies yo yo ee co to jest? blaugh gonk Nie no lepiej jak do dzieci"*macha lapka na przywitanie*"(mozna czesc, cze....nie trzeba YO,Elo....) sweatdrop ... argh.. *rzooca mu w twarz poduszka* xp xd nie czepiaj sie.. kashdy wita sie tak jak mu sie podoba blaugh 3nodding *zjada poduszke i zaczyna sie smiac* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:00 am
LP_PL *zjada poduszke i zaczyna sie smiac* blaugh O_o ... smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:01 am
LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ejjj a co ty sie tak czepiasz mojego witam ??? eek ladafak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:01 am
Lethiel LP_PL *zjada poduszke i zaczyna sie smiac* blaugh O_o ... smacznego xd Dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:02 am
revcat LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ejjj a co ty sie tak czepiasz mojego witam ??? eek ladafak? rev fajne ciooshki wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:03 am
revcat LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ejjj a co ty sie tak czepiasz mojego witam ??? eek ladafak? Nie wiesz, ze ja sie czepiam wszystkiego co mi sie nie podoba, dlatego boje sie o moj pobyt tutaj sweatdrop blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:05 am
LP_PL zjada poduszke i zaczyna sie smiac* blaugh a ja na nią rano nasiakałem gasząc ognisko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:05 am
Lethiel revcat LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ejjj a co ty sie tak czepiasz mojego witam ??? eek ladafak? rev fajne ciooshki wink whee 3nodding dzieki bardzo smile ten sweterek dostalem od zony smile i bardzo mi sie podoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:06 am
Kukus LP_PL zjada poduszke i zaczyna sie smiac* blaugh a ja na nią rano nasiakałem gasząc ognisko xp To stad ten posmak*idzie sie napic* wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:07 am
revcat dzieki bardzo smile ten sweterek dostalem od zony smile i bardzo mi sie podoba smile blawo dla nighti whee .. sweterek fajniutki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:07 am
LP_PL Nie wiesz, ze ja sie czepiam wszystkiego co mi sie nie podoba, dlatego boje sie o moj pobyt tutaj sweatdrop blaugh wink hm faktycznie....... blaugh doslownie i w przenosni......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:09 am
LP_PL Nie wiesz, ze ja sie czepiam wszystkiego co mi sie nie podoba, dlatego boje sie o moj pobyt tutaj sweatdrop blaugh wink i powiem ci, że nie są to bezpodstawne obawy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 3:10 am
Kukus LP_PL Nie wiesz, ze ja sie czepiam wszystkiego co mi sie nie podoba, dlatego boje sie o moj pobyt tutaj sweatdrop blaugh wink i powiem ci, że nie są to bezpodstawne obawy sweatdrop lol... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|